Hey creatieve TVC ’er! Altijd al eens je kunstzinnige expressie aan een breder publiek willen laten zien? Maar nooit de gelegenheid gehad? Let dan op. Die kans krijg je nu.

TVC ’28 beleeft momenteel bloeiende tijden. Zeker in sportief opzicht. De hoogst spelende teams doen het onwijs goed. De dames bij TVC ’28 zijn opvallend sterk en de jeugd herbergt de nodige pareltjes. De prestatie van ons vlaggenschip slaat echter alles. Deze gouden lichting maakt momenteel furore in de landelijke competitie. Uniek in onze clubgeschiedenis. Het bravourestukje krijgt extra glans omdat er voor de spelers geen geld aan te pas komt. Alles gebeurt binnen de regels van het amateurvoetbal, zoals het spelletje ooit bedoeld is. Er zijn weinig clubs die dat voor elkaar krijgen. Vriend en vijand kijken er met argusogen naar. Zelfs de KNVB-bonzen in Zeist zijn er van onder de indruk. ‘Hoe krijgt zo’n Twents dorpsclubje dat voor elkaar?’ Omdat het zo bijzonder is verdient dit wapenfeit conservering.

Ben jij die creatieve illustrator?

Frans Hendriksen, oud-bestuurslid van de club, werkt momenteel aan een boek waarin het avontuur van deze ‘blauwwitte raven’ wordt vastgelegd. Een boek met verslagen, analyses, verhalen, grappen, columns, citaten… Foto’s, van de hand van clubfotograaf Julian Lukassen, zorgen voor een kleurrijke omlijsting. Maar het boek kan nog fraaier worden met illustraties. Denk aan karikaturen, grappige tekeningen, cartoons of andere kunstzinnige creaties.  En dus is de auteur op zoek is naar creatievelingen binnen de club. Naar jou dus!

Als je tenminste een beetje met een potlood kunt pielen. Pen mag ook. Naast onwijs veel voldoening ligt wereldroem in Tubbergen en omstreken in het verschiet. En wie weet een glanzende carrière als illustrator!

Durf jij het aan? Stuur dan een mailtje naar: franshendriksen2@gmail.com

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws