Na bijna 5 jaar voorzitter geweest te zijn van TVC ’28 heeft Henk Wessels te kennen gegeven te willen aftreden. Henk Wessels werd begin 2020, na een lange zoektocht, benoemd tot voorzitter van TVC ’28. Onder zijn leiding konden veel successen gevierd worden, waaronder het kampioenschap van TVC ’28 met promotie naar de 4e divisie en de bouw van een nieuwe tribune. Naast deze successen hield Henk ook oog voor de maatschappelijke waarde van TVC ’28 door de vereniging voor ieder lid betaalbaar te houden en duurzaamheidsmaatregelen te laten treffen door van het aardgas af te gaan.

De voorzittershamer zal dit najaar in de Algemene Ledenvergadering van TVC ’28 ceremonieel overgedragen worden aan Jeroen Droste. Jeroen Droste is natuurlijk een bekende binnen TVC ’28. Hij is staflid van het eerste elftal, tijdelijk voorzitter van de sponsorcommissie en inmiddels bijna een jaar vicevoorzitter van TVC ’28. Daarnaast heeft Jeroen in zijn maatschappelijke carrière, onder andere als partner bij een landelijke accountantsorganisatie, genoeg ervaring opgedaan om de belangrijkste bestuurspost van TVC ’28 op zich te nemen. TVC ’28 denkt hiermee een waardige opvolger van Henk Wessels te hebben gevonden.

En wat gaat Henk dan doen? Henk gaat het na zijn aftreden wat rustiger aan doen en nog meer genieten van zijn pensioen. Natuurlijk blijft Henk supporter van TVC ’28. En bij een mooie wedstrijd zou je hem zo maar eens op het sportcomplex van TVC ’28 kunnen aantreffen.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws