Technisch Beleidsplan Senioren

Technisch Beleidsplan Senioren

Met ongeveer 900 leden is TVC ’28 één van de grootste sportclubs van de gemeente Tubbergen. Wanneer de vrijwilligers, ouders/verzorgers, grootouders, sponsors hierbij worden opgeteld, is er duidelijk sprake van sportieve aantrekkingskracht van TVC ’28 op de bevolking van Tubbergen. TVC ‘28 wil deze maatschappelijke betekenis op een goede en betekenisvolle wijze invullen, door een omgeving te creëren waarin spelers zich met plezier kunnen ontwikkelen op voetbaltechnisch en sociaal gebied. Op deze manier probeert TVC ’28 van betekenis te zijn voor de inwoners van Tubbergen.

Binnen de club is er een goede balans tussen enerzijds het prestatieve klimaat en anderzijds het recreatieve klimaat. Dat betekent een ambitieuze doelstelling voor het eerste, tweede en derde elftal van de senioren en voor alle selectie-elftallen van de jeugd. We investeren extra in hun voetbaltechnische ontwikkeling door hen gediplomeerde trainers aan te bieden en hen de mogelijkheid te geven vaker te trainen dan niet selectie-elftallen. We zorgen ook voor een goede begeleiding van deze teams, zodat ze zich optimaal kunnen focussen op hun ontwikkeling en prestaties. TVC ’28 is een club met ambitie, maar tegelijk ook een gezellige voetbalvereniging waar iedereen zich thuis mag voelen.

In dit Technisch Beleidsplan Senioren beschrijven we hoe de Technische Commissie (TC) de invulling van het technisch beleid binnen TVC ’28 wil vormgeven.