De kantine

Kantinecommissie
De medewerkers van de kantinecommissie zorgen er met zijn allen voor dat sporters, leiders, ouders en toeschouwers op doordeweekse speeldagen en in het weekeinde op een gezellige manier hun kopje koffie en/of drankje kunnen drinken. De medewerkers in de keuken voorzien de gasten daarnaast van warme snacks op de vrijdagavond en in het weekeinde. De kantinecommissie bestaat momenteel uit zo’n 12 vaste leden die de bar- en keukendiensten voor hun rekening nemen. Het zijn medewerkers die voor een vrijwilligersvergoeding voor u klaar staan. Daarnaast worden zij ondersteund door een grote groep vrijwilligers die enkel keren per jaar een dienst draaien. Alle diensten worden geregeld via een rooster. Met wensen en bijzonderheden van de vrijwilligers wordt zo veel mogelijk rekening gehouden. Immers…..niet iedereen kan er evenveel tijd in steken.

De vrijwilligers
Het kantinepersoneel is een mix van jong en oud en van dames en heren. Zij willen graag een prettige en dienstverlenende sfeer uitstralen naar onze gasten. Dat zijn naast de leden van TVC’28 natuurlijk ook gasten van de bezoekende verenigingen. We hopen dat we deze prettige sfeer en hartelijkheid ook weer terug krijgen van de gasten. Ook dat maakt het werken in de kantine en keuken alleen maar fijner. De lijst van vrijwilligers die de kantinecommissieleden ondersteunen is altijd in beweging. Er is vrijwel altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers.  Dus… leden van TVC’28, stel je beschikbaar zodat ook op jou een beroep kan worden gedaan! Hoe meer vrijwilligers, hoe minder vaak je ingeroosterd wordt.

Openingstijden
De kantine is door de week standaard geopend op de donderdag- en vrijdagavond. Daarnaast ook tijdens doordeweekse wedstrijden, bijeenkomsten (bijv. vergaderingen) en activiteiten (toernooien; kaarten, etc.). In het weekeinde is de kantine op de zaterdag geopend van 07.30 tot 19.00 uur. Op zondag is de kantine ook vanaf 07.30 uur geopend. Bij thuiswedstrijden van TVC’28 1 wordt om 19.00 uur afgesloten en bij de uitwedstrijden van TVC’28 1, of wanneer er geen programma is, sluit de kantine meestal rond 16.00 uur. Natuurlijk zijn onze medewerkers ook aanwezig en betrokken bij evenementen door het jaar heen, zoals het Bruisend Weekend, toernooien, pubquiz, de feestavonden etc. Ook dan staan we voor je klaar!