Een Rondje voor de Club als financiële steun in de rug

Nu onze sportkantine helaas weer dicht moet blijven lopen wij met TVC '28, net als vele andere sportverenigingen, behoorlijk wat inkomsten mis. Veel verenigingen hebben het hierdoor zwaar. Clubs vrezen zelfs voor hun voortbestaan.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Dat wil Rondjevoorjeclub.nl niet laten gebeuren en daarom komen zij in actie! Voor deze clubs, dus ook voor ons! Nu “Rondje voor de club” in de kantine niet kan, roepen we iedereen op om digitaal een rondje te geven. Niet aan je teamgenoten of sportvrienden maar aan onze eigen club! Zo kunnen we er samen voor zorgen dat onze club niet in de problemen komt, zodat we straks weer samen kunnen genieten van het mooiste spelletje dat er is.

Rondje voor je club! is een initiatief van Clubplan Nederland. Hoe kun jij een digitaal rondje geven aan onze club? Hierbij de directe link en hieronder de informatie: Rondje voor je club!

1. TVC ’28
Klik op onze naam om verder te gaan.

2. GEEF EEN RONDJE
Een rondje is een donatie voor onze club ter waarde van een rondje in de kantine (€20,-). Je kunt zelf kiezen hoeveel rondjes je wilt geven of dat je een half of kwart rondje gaat doneren. Betalen gaat via iDeal.

3. DEEL DE ACTIE
Hoe meer rondjes wij krijgen, hoe beter voor de clubkas! Help je mee om de actie te verspreiden? Deel de actie via WhatsApp of op Facebook en Twitter.

Vooralsnog loopt deze actie t/m 31 december 2020. Mochten de sportkantines langer dicht moeten blijven, dan zullen zij de actie wellicht verlengen.

Dank jullie wel, op jullie gezondheid en PROOST.

Het bestuur van TVC ’28[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws