Bouwgroep Huiskes verlengd hoofdsponsorschap TVC ‘28

Bouwgroep Huiskes heeft het sponsorcontract met TVC ’28 verlengd. Voor de komende drie jaar blijft Bouwgroep Huiskes hoofdsponsor van de voetbalvereniging. Het contract werd ondertekend op 1 september door Dennis Huiskes, één van de directeuren van Bouwgroep Huiskes.

TVC ’28 heeft inmiddels een jarenlange samenwerking met de bouwgroep. Per 2004 is Bouwgroep Huiskes hoofdsponsor van TVC ‘28. Naast kledingsponsor van het eerste elftal en JO19-1 is Huiskes ook zichtbaar sterk vertegenwoordigd op de accommodatie. In totaal bekleedt Huiskes ruim 270 meter aan boarding, waaronder roterende boarding, de hoofdzuil en reclameborden op het trainingsveld. Maar dat is nog niet alles…

Miniveld wordt ‘Huiskes Arena’
Naast de verlenging van het hoofdsponsorschap, siert Bouwgroep Huiskes met ingang van het nieuwe seizoen de binnenzijde van de boarding van het miniveld. De boarding beslaat totaal 150 meter. Met deze nieuwe extra vorm van sponsoring wordt er (vijf jaar) extra aandacht gegeven aan de jeugd en de opleiding van kaderleden / trainers voor TVC ’28. Op zondag 25 september, voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal, werd het miniveld door Dennis, Eric, Roy en Stefan Huiskes, Henk Wessels en Rudy Bekhuis officieel gedoopt tot ‘Huiskes Arena’.

“De reden van de verlenging is onze goede verstandhouding en verbondenheid met TVC ’28 welke we graag willen continueren. Als bedrijf, maar vooral ook als familie. Naast sponsor zijn we ook allen actief lid bij de club. Daarnaast liepen we langer met de gedachte rond om meer te doen bij TVC ’28. Dit hebben we in de gesprekken met de club aangegeven. We willen als hoofdsponsor ook het voorbeeld geven in goede tijden. Het voorstel van TVC ’28 met betrekking tot de Huiskes Arena past daar perfect in. Mede omdat dit goed aansluit bij ons doel om de jeugd te sponsoren. Het eindresultaat van alle nieuwe boarding, zowel rondom de Huiskes Arena als veld 4, heeft een fantastische uitstraling. Zowel voor TVC ’28 als voor ons!”, aldus Erik Huiskes.

Bouwgroep Huiskes heeft al jarenlang oog voor de samenleving. De sociale betrokkenheid uit zich onder meer in de ondersteuning van maatschappelijke projecten en de sponsoring van sportverenigingen. TVC ’28 is in zijn nopjes met het hoofdsponsorschap en ziet de overeenkomst als een bekroning van de goede samenwerking gedurende de afgelopen jaren.

Over Bouwgroep Huiskes
Bouwgroep Huiskes is dé specialist op het gebied van maatwerk woningbouw voor particulieren. Op basis van persoonlijke woonwensen en voorkeuren worden telkens unieke woningen gerealiseerd. Als familiebedrijf hecht Bouwgroep Huiskes waarde aan korte lijnen, flexibiliteit en heldere communicatie. Voor opdrachtgevers organiseert en regelt Bouwgroep Huiskes het gehele bouwtraject, van eerste ontwerp en bouwaanvraag tot aan de uiteindelijke oplevering. Door de jarenlange ervaring en expertise in de particuliere woningbouw, zorgt het bedrijf voor een gestroomlijnd bouwproces. Hierdoor worden al jarenlang – vanuit een gezonde mix met prefab- en traditionele bouwmethoden – de diverse woningtypen gerealiseerd. Jaarlijks bouwt men circa 70 woningen in de regio Oost-Nederland.

www.bouwgroephuiskes.nl

Huiskes Prefab
Naast de woningbouw beschikt men over een eigen prefab afdeling (Huiskes Prefab). Huiskes Prefab is specialist in het produceren van prefab daken voor woningen door heel Nederland. Op het Tubbergse industrieterrein beschikt men over ruim 7.000m2 productie- en opslagruimte waar dagelijks aan 12 productielijnen voor de prefabricage van dakelementen, vlieringen en gevelelementen wordt gewerkt. Het bedrijf produceert zowel voor haar eigen woningbouw als voor derden. Ook Huiskes Prefab is volop zichtbaar als sponsor op de boarding bij TVC ’28.

www.huiskesprefab.nl

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws