Afscheid na bijna 3 jaar

Hans Rikhof neemt na bijna 3 jaar afscheid als voorzitter van de TC.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Een aantal leden van TVC ’28 hebben een aantal jaren geleden een mooi en goed jeugdopleidingsplan uitgewerkt om de kwaliteit van het voetbal bij TVC ’28 op een hoger plan te brengen. Daarbij natuurlijk niet het plezier van de (jeugd)spelers uit het oog te verliezen, want dat is het waar het uiteindelijk om draait. In maart 2018 is mij de vraag gesteld om als voorzitter van de Technische Commissie (TC) hier sturing aan te geven om dit uit te rollen binnen de club, om zo te komen tot het gewenste resultaat.

Om deel te nemen in een TC van een sportclub, weet je dat je sterk in de schoenen moet staan. Als TC bepaal je o.a. de indeling van de spelers en de bijbehorende kaderleden, opleiding trainers, trainingsfaciliteiten, etc., etc. en dat is zeker niet altijd even makkelijk.
Aangezien ik dit wel als een uitdaging zag en er een goed onderbouwd jeugdopleidingsplan ten grondslag, leek dit mij een mooie uitdaging om mee te mogen werken om hier sturing aan te geven, om zo de kwaliteit te verbeteren.

Op 15 januari stop ik echter als voorzitter van de TC en ga ik mij weer richten op een andere mooie uitdaging. Terugkijkend op de afgelopen drie jaar, kunnen we concluderen dat er zeer mooie stappen zijn gezet door de TC. We zijn er nog niet, maar klaar ben je natuurlijk nooit. Met uitzondering van de trainingen voor de jeugd, ligt het voetballen momenteel stil i.v.m. corona en is het complex van TVC ’28 gesloten. Hierdoor kan ik niet persoonlijk afscheid nemen van de leden van TVC ’28 en de overige mensen waarmee ik de afgelopen periode diverse contacten heb gehad i.v.m. mijn functie als voorzitter van de TC.

Via deze weg wil ik dan ook iedereen bedanken, voor het vertrouwen die jullie hebben gegeven aan mij, maar zekers aan ons als TC. Hopelijk zien we elkaar weer op korte termijn weer langs de lijnen bij TVC ’28 om gezellig bij te kunnen praten.

Met vriendelijke groet,
Hans Rikhof[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws