[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Sinds 5 september is de PLUS gestart met een nieuwe actie (zie www.plus.nl/info-spaar-voor-jeclub)! Met deze actie kunnen sponsorpunten voor verenigingen gespaard worden. TVC ’28 doet natuurlijk graag mee aan deze gezonde actie.

Hoe werkt het nu precies?
• Bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten ontvang je een sponsorpunt (voucher).
• Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR-code met je telefoon of ga naar mijn.plus.nl/sponsorpunten/zoeken.
• Selecteer op TVC ’28, voer de unieke code in en activeer jouw sponsorpunt.
• Uiteraard is digitaal sponsorpunten sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. En wanneer je digitaal spaart met de PLUS app, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis! Voor meer informatie: www.plus.nl/info-digitaal-sparen.
• Overigens kun je je voucher ook in de ‘collectebus’ van TVC ’28 bij de ingang van de PLUS Tubbergen doneren. Met het sparen van sponsorpunten kun je clubsponsor van de week worden en maak je kans op één van de PLUS cadeaukaarten t.w.v. 75 euro. Hoe meer sponsorpunten je activeert, hoe meer kans je maakt.

De actie loopt tot en met zaterdag 20 november 2021.[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws