Kennismaken met de voetbalsport bij TVC ’28

We zijn weer begonnen!

Het mooie voorjaarsweer is weer in aantocht; tijd om weer lekker te gaan voetballen! Ook voor onze jongste jeugd – de kabouters –  zit de winterstop er weer op en gaan weer beginnen. Bij TVC ’28 is het kaboutervoetbal – gezien de grote belangstelling van de afgelopen jaren – al haast niet meer weg te denken.

 

Kennismaken met voetbal én TVC ’28? Dat kan!
Wat is er leuker dan al op jonge leeftijd sport en spel te beoefenen met je eigen leeftijdsgenootjes? Het is ook ideaal voor ouders om te kijken of de voetbalsport iets voor hun kind is. In een uur tijd worden allerlei verschillende spelvormen aangeboden waarbij telkens gebruik wordt gemaakt van de bal. Het is al een ‘echte’ voetbaltraining, maar het draait om het plezier van samen lekker buiten bezig zijn, het bevorderen van de motorische ontwikkeling en spelenderwijs kennis maken met het voetballen. Het goed leren omgaan met elkaar zoals dat hoort in een teamsport staat hierbij centraal.

 

Samen met leeftijdsgenootjes een uur lang bezig met de bal en allerlei andere toffe materialen die we gebruiken tijdens de training. Speciaal voor deze leeftijdsgroep hebben we een klein kunstgrasveld – het ‘pupillenveld’ – ter beschikking!

 

De trainingstijden zijn zaterdagochtend van 09.00 uur tot 10.00 uur of van 10.15 – 11.15 uur. Tevens is er de mogelijkheid om op de woensdagen te trainen  van 17.30 uur tot 18.30 uur (afhankelijk van de leeftijd).

 

Is je zoon of dochter tussen de 4 en 6 jaar en heb je vragen over de kaboutertraining of wil je je kind een keertje vrijblijvend meetrainen? Dat kan natuurlijk! Dan kun je contact opnemen met de trainers van de kabouters: Michel Hoek of Tom Borgreve (of mailen naar tcjeugd@tvc28.nl).

Er zijn vier vaste instroommomenten per jaar: aan de start van het seizoen, in de herfsvakantie, in de krokusvakantie en in de meivakantie. Rond de krokusvakantie wordt er ook jaarlijks een open dag georganiseerd; nadere informatie hierover zal gaan volgen.

 

Kom gerust een kijkje nemen en hopelijk tot snel! Voetbal is er voor iedereen!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws