Sam Holsink vertrekt bij TVC ’28

De prestaties van het vlaggenschip van TVC ’28 in de 4e divisie gaan niet onopgemerkt aan andere verenigingen voorbij. Zo ook die van Sam Holsink niet. Zijn rappe aanvalsspel, continue dreiging en plaag voor de verdediging van iedere tegenstander maken hem niet alleen populair bij het publiek van TVC ’28.

HSC’21 uit Haaksbergen, uitkomend in de 3e divisie, is gecharmeerd van de buitenspeler van TVC ’28. Deze interesse heeft Sam aan het denken gezet. Hij wil graag zijn plafond ontdekken. Na een aantal gesprekken is de kogel door de kerk en zal Sam na één seizoen bij TVC ’28 kiezen voor HSC’21. Zelf zegt Sam hierover: “Ik heb het enorm naar mijn zin gehad in Tubbergen en heb mij bij TVC ’28 prima kunnen doorontwikkelen.”

De technische commissie en het algemeen bestuur van TVC ’28 gunnen Sam deze kans en zijn hem zeer erkentelijk voor zijn inzet voor de club en wensen hem veel succes en sportiviteit bij HSC’21 toe. Tot die tijd zal Sam er met zijn kompanen alles aan doen om met TVC ’28 zo hoog mogelijk te eindigen in de 4e divisie!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws