Nog voor het sluiten van de transfermarkt heeft TVC de contracten met haar trainers van de prestatieve senioren en hoogste prestatieve junioren teams verlengd.
TVC ‘28 is blij dat ze naast het aantrekken van Marcel Waaijer als hoofdtrainer en blijvend beroep kan doen op haar prestatieve trainers.
De mondelinge overeenkomsten zijn inmiddels vastgelegd op papier naar tevredenheid van eenieder.
Niek Lucas zal als assistent-trainer verbonden blijven aan het eerste elftal en hij zal samen met Marcel de technische staf vormen. Het is goed om te benoemen dat zij daarbij een beroep kunnen doen op het nieuwe begeleidingsduo Emiel Werger en Jeroen Droste, die de organisatorische zaken omtrent de wedstrijden zullen oppakken.
René Remie zal ook dit seizoen het tweede elftal weer van oefenstof voorzien en daarbij wordt hij bijgestaan door het begeleidingsteam, Koen oude Vrielink en Martin Rikmanspoel.
Voor de hoogste prestatieve teams is het contract van Robin Rikhof verlengt, hij zal voor het 4e jaar op rij, naar alle tevredenheid, de JO17-1 van oefenstof voorzien.
De JO19-1 heeft dit jaar een nieuwe trainer/coach voor de groep staan in de persoon van Stephan Olthof. Stephan is echter voor sommige van de spelers geen onbekende aangezien hij vorig jaar als assistent-trainer van de JO19-1 heeft gefungeerd.
TVC ‘28 kijkt samen met hen uit naar een sportief en veelbelovend seizoen 2018/2019.
Op de foto’s ziet u de trainers hun handtekening zetten onder toeziend oog van vice-voorzitter Edwin Oosterloo en voorzitter van de TC-Jeugd Hans Rikhof.

 

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws