De TC-Jeugd van TVC’28 heeft in de afgelopen weken de ruim 400 jeugdspelers ingedeeld in de verschillende meisje en jongens teams.

Om deze teams te trainer en te begeleiden, zijn er kaderleden nodig om dit op een correcte manier uit te voeren. Inmiddels hebben zich al meer dan 120 kaderleden aangemeld als trainer, grensrechter of als leider. Top dat dit zo kan worden geregeld.

Maar helaas zijn nog niet alle kaderfuncties voorzien. We zijn nog maar op zoek naar 9 kaderleden. Zie hieronder om welke functies het per team betreft.

Denk je het lijkt mij wel wat om je voor een van deze functies beschikbaar te stellen of dat je hier eerst informatie over wilt hebben, schroom dan niet om je aan te melden of informatie te vragen via hansrikhof@hotmail.com of bel 06 137 03 272.

Alle kaderleden kunnen rekenen op voldoende ondersteuning van de TC-Jeugd die voor elke leeftijdsgroep een coördinator heeft. Deze coördinatoren hebben voldoende kennis om de kaderleden te voorzien van de juiste informatie en ter ondersteunen.

Dit het gehele seizoen door!!!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws