Inmiddels is het ruim 4,5 jaar geleden dat TVC’28 op eigen honk STEVO wist te verslaan met 2-1. Dat is ook het devies voor de mannen van trainer Eric Lippold op paaszaterdag. Om 17.30u wordt er afgetrapt. De belangen voor beide kerkdorpen zijn hoog. Beide hoofdmachten zijn namelijk nog niet veilig in de 1e klasse. Het advies is kom op tijd en kom met de fiets zodat er geen filevorming op de Hardenbergerweg kan ontstaan.

TVC’28 is de laatste weken in goeden doen. Van de laatste 3 wedstrijden werden er 6 punten behaald. Afgelopen zondag werd Rigtersbleek thuis met 1-0 opzij gezet. STEVO heeft een mindere periode en behaalde uit de laatste 5 wedstrijden slechts één punt. Enkele vaste waarden keerden afgelopen zondag weliswaar terug in de basis bij STEVO. Dat waren Roy Wigger en Thijs Nieuwmeijer. STEVO voelt dus de hete adem van TVC’28 in de nek aangezien het verschil nog slechts 4 punten op de ranglijst is.

Belangrijk is dat het bovenal een sportieve strijd gaat worden waaraan de supporters van TVC’28 en STEVO en de overige voetballiefhebbers uit onze gemeente veel plezier gaan beleven en nog dagen zo niet weken over zullen na spreken. Tot zaterdag in Tubbergen langs de lijn voor de ‘clash van het oosten’ op De Grote Moat.

 

 

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws