TVC ‘28 krijgt geen loon naar werken tegen vv Roden

Op zondag 27 November stond de competitiewedstrijd uit tegen vv Roden uit Roden op het programma.

Vv Roden stond voor aanvang van de geplande wedstrijd op plek 9 in de ranglijst van de 1e klasse E, met 7 punten uit 7 wedstrijden. 6 punten daarvan werden behaald in de laatste 2 wedstrijden. TVC verdedigde de koppositie met 19 punten uit 8 wedstrijden.

Op Koen Leemhuis, Maarten Booyink en Maarten oude Avenhuis na was iedereen tegen vv Roden beschikbaar. Mart Groothuis en Joren Bosch, beiden terugkomend van een blessure, begonnen op de bank maar waren zeker een gedeelte van de wedstrijd inzetbaar. Koen Fleer had bezwaar aangetekend tegen de 5 wedstrijden schorsing vanwege de rode kaart tegen NEO en kon deze zondag in afwachting van het oordeel van de KNVB gewoon starten.

Op het natuurgras in Roden was de start van TVC prima.

Het was Casper Sjoers die binnen 4 minuten al 2 mogelijkheden kreeg. Helaas leverde dit niets op. Vervolgens was het Okke Schepers die de bal vanaf de zijkant veroverde en deze iets te gehaast voor een open doel voorlangs schoot.

In de 27-ste minuut kreeg Roden een vrije trap op 20 meter van de goal. Deze werd door de  aanvoerder schitterend binnen geschoten voor de 1-0. 2 minuten later leek TVC een penalty te krijgen, maar de scheidsrechter zag het anders. Uit de daaruit gegeven hoekschop kopte Jelle Leenders de 1-1 binnen. Weer 2 minuten later was het Okke Schepers die een vrije trap bij de 2e paal op het hoofd legde bij Koen Fleer. Hij kopte terug op het hoofd van Jelle Leenders die opnieuw scoorde: 1-2. Hierna was het Roden wat nog een mogelijkheid kreeg.

Laatste kans voor rust was voor Marijn Frons die een afgemeten voorzet van Stef Snijders net niet binnen kon koppen.

In de 2e helft kreeg Roden na enkele minuten spelen een hoekschop. Vanuit een scrimmage werd de 2-2 binnen getikt. TVC ging op jacht naar de 3 punten. Joren Bosch kwam voor Casper Sjoers en even later Mart Groothuis en Jeffrey Huizinga voor Wessel Hofste en  Marijn Frons. Roden probeerde de boel dicht te houden en kwamen er af en toe met een lange bal nog uit maar werd niet gevaarlijk. TVC kreeg via Koen Fleer en Okke Schepers nog 2 goede mogelijkheden maar helaas leverde dit niets op. Zo moest TVC genoegen nemen met een gelijkspel wat voelde als 2 verspeelde punten.

A.s. Zondag 4 december speelt TVC thuis tegen Dalfsen om 14.00 uur.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws