SDV Barneveld heer en meester tegen TVC ’28

Afgelopen zaterdag speelde TVC ’28 op sportpark Norschoten In Barneveld tegen Sterk door Vriendschap Barneveld. Op de ranglijst was er een verschil van 3 punten in het voordeel van TVC ’28. Na de spectaculaire winst van TVC ’28 in de laatst gespeelde wedstrijd tegen vv Scherpenzeel, kwam de ploeg van ter Avest vol vertrouwen richting Barneveld.

SDV was inmiddels weer op volle oorlogssterkte. Na de winterstop werd de ploeg van trainer Dick Kooijman geplaagd door veel blessureleed waardoor ze waren afgezakt naar plek 10 op de ranglijst.

Om 15 uur werd er afgetrapt en vanaf minuut 1 nam SDV het initiatief in de wedstrijd en kreeg TVC ’28, behoudens de eerste 5 minuten na rust, er geen enkele grip op. SDV was de baas in het veld en legde TVC ’28 haar wil op. De tot aan dat moment minst scorende ploeg in de 4e divisie legde er maar liefst 6 in. Het scoreverloop was:

 

21. 1-0 Rico Kuijt

24. 2-0 Zakaria El Biyar

54. 3-0 Lammert Roossien

59. 4-0 Ricardo Mengerink

75. 5-0 Ricardo Mengerink

87. 6-0 Lammert Roossien

De wapenfeiten van TVC ’28 waren minimaal. Een doelpoging van Mart Groothuis in de 1e helft en een schot van Sam Holsink in de 2e helft was alles wat TVC ’28 deze middag te bieden had. Tot overmaat van ramp liep Okke Schepers tegen zijn 5e gele kaart aan waardoor hij de derby van komende week tegen Excelsior’31 moet missen.

Trainer ter Avest gaf na de wedstrijd richting het team aan dat dit soort wedstrijden er soms tussen zitten en dat het vizier vanaf dinsdag gericht is op de wedstrijd van komende zaterdag, thuis om 18 uur tegen Excelsior’31. Nieuwe ronde, nieuwe kansen aldus Ter Avest!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws