Uniek spaarconcept ‘Tank & Schenk’ bij Tankstation Mos

Tankstation Mos, kledingsponsor van de JO8-1 en JO13-2, heeft een uniek spaarconcept ontwikkelt. In het verleden is het tankstation regelmatig benaderd voor sponsoring. Mos helpt graag, maar kan niet iedereen helpen. Tank & Schenk brengt hier echter verandering in!

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]De getankte liters kan de klant schenken aan een vereniging of goed doel. Elke getankte liter heeft een waarde van één eurocent en kan door de klant worden gedoneerd aan een goed doel of plaatselijke vereniging. Het Tank & Schenk systeem is een eenvoudig en mooi concept, waarbij de klant zelf bepaalt waar de donatie naartoe gaat. Op deze manier draagt Tankstation Mos bij aan sponsoring aan diverse verenigingen en goede doelen. Alle kleintjes helpen immers mee om groot te worden!

 Hoe werkt Tank & Schenk:

  1. Tank bij Tankstation Mos.
  2. Schenk de getankte liters aan jouw club, vereniging of een goed doel naar keuze.
  3. Het gespaarde bedrag zal aan TVC ’28 worden overgemaakt.

Op een tablet bij de kassa kan de klant aangeven aan welke vereniging of doel de donatie wordt gedaan. Op een televisiescherm in de shop worden de gespaarde bedragen direct vermeld en opgeteld. TVC ’28 doet ook mee aan het Tank & Schenk programma. Wil je een lokale ondernemer én jouw vereniging graag een steunen? Tank dan bij Tankstation Mos, draag TVC ’28 een warm hart toe en doneer jouw getankte liters.

Kledingsponsor JO8-1 en JO13-2
Naast de unieke spaaractie is Tankstation Mos sinds dit seizoen kledingsponsor van het JO8-1 en JO13-2. Beide teams lopen er de komende jaren netjes bij. Rob heeft gekozen om deze teams te sponsoren omdat beide kinderen Luca en Daan in deze teams spelen. Rob ging in zijn jeugdjaren naar vele voetbalwedstrijden van STEVO, de gouden jaren, met vele mooie herinneringen. Nu de kinderen bij TVC ’28 spelen heeft deze lokale derby thuis iets extra’s gekregen.[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws