TVC ‘28 kijkt terug op een geslaagde sponsoravond bij MarCant Tubbergen

TVC ‘ 28 kijkt terug op een geslaagde sponsoravond bij MarCant Tubbergen
Vrijdagavond 27 mei opende MarCant haar deuren voor de sponsoren van TVC ’28.

Samen met de club organiseerden Marc Nolte en Niels Stroot, de eigenaren van MarCant, een avond vol sfeer en gezelligheid. Voor de inwendige mens werd natuurlijk ook goed gezorgd. MarCant bood de aanwezigen namelijk een compleet verzorgd buffet aan. Verhalenverteller en whiskykenner Henri Goossen kleedde de avond verder in met een Whiskyproeverij.

MarCant is inmiddels een gevestigde naam in Tubbergen. Vanaf de start in 2017 werd MarCant sponsor van TVC ‘ 28. Eerst als stersponsor, waarbij MarCant kledingsponsor van het 5e en Dames 1 werd. Later breidde het sponsorpakket uit, door ook de kleding van het 9e en dames 7×7 te sponsoren. Naast de voetbalclub draagt MarCant vele andere verenigingen een warm hart toe, waaronder VKC, Dynamo, Jolly Jumpers en de dart- en biljartvereniging. Hierover zegt eigenaar Marc Nolte: “Sportverenigingen zijn een belangrijk onderdeel van Tubbergen. Het hoort bij het dorp. Dat geldt ook voor TVC ’28. Daar dragen we graag ons steentje aan bij. Daarnaast komen de spelers van de teams die we sponsoren regelmatig bij MarCant. Dat is mooi en daardoor doe je ook graag iets extra’s voor hen en voor de club.”


Veel horeca ervaring
Voordat Marc Nolte MarCant opende, heeft hij in Nederland en het buitenland veel horeca ervaring opgedaan. Daarover zegt hij: “Van de F1 tot en met de A1 heb ik bij TVC ’28 gevoetbald. Ik ging studeren aan de Hotelschool in Apeldoorn. Toen ben ik uit Tubbergen vertrokken. Ik heb altijd interesse gehad in de horeca en hotelwereld en wist dat ik daar iets mee wilde doen. Bij voorkeur in Tubbergen. Ik wilde echter eerst ervaring opdoen. Na de Hotelschool heb ik 12 jaar bij de Bilderberg Groep gewerkt en vervolgens 3 jaar bij Chateaux hotels. Toen kon ik werken bij Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee. Daarna ben ik nog naar Hotel De L’Europe in Amsterdam gegaan. Ik had toen aardig wat ervaring opgedaan in Nederland en besloot naar het buitenland te gaan. Samen met een Noorse compagnon heb ik diverse projecten in Beitostølen (Noorwegen) opgestart. Dat hebben we samen vanaf de grond opgebouwd en loopt inmiddels goed. Toen hoorde ik dat Fortkamp in Tubbergen vrijkwam. Ik wist altijd al dat ik terug wilde naar Tubbergen en dit leek mij de perfecte kans. In Niels Stroot vond ik een goede partner en samen zijn we gestart met (de plannen voor) MarCant. Ik was en ben nog wel betrokken bij de projecten in Noorwegen, maar mijn compagnon runt het daar goed zonder mijn fysieke aanwezigheid.”

Wat biedt MarCant Tubbergen?
“Van de start tot en met nu hebben we het pand flink aangepakt. De inrichting is veranderd, de hotelkamers zijn gerenoveerd en de keuken en cafetaria is helemaal vernieuwd. We blijven kijken met wat we anders en beter kunnen doen. Zo bieden we sinds enkele jaren ook een bezorgservice voor de cafetaria. Ook hebben we een podium met krachtstroom gebouwd, zodat artiesten en bands bij ons kunnen optreden. We maken daarnaast veel reclame voor toeristen. Die weten ons steeds vaker te vinden. Zowel overdag, om even te genieten op het terras, als ’s avonds voor een drankje in de bar. Die reuring vinden we ook leuk. We kijken constant waar onze gasten behoefte aan hebben en wat we hen kunnen bieden”, aldus Marc.
“We zien ook dat de jeugd behoefte heeft om buiten de deur de gezelligheid op te zoeken. Zeker na corona. Ze moeten hun ei kwijt. Wij proberen hen een gezellige avond te bieden en het aanbod af te wisselen. Soms een thema-avond, DJ of band. Of het zwembad dat we in de zomer opzetten op het terras. Die afwisseling slaat aan. Niet alleen bij de mensen uit Tubbergen, maar ook uit andere dorpen. En dat zorgt juist weer voor reuring, omdat je verschillende mensen bij elkaar brengt.”
MarCant is gevestigd aan de Uelserweg 36 in Tubbergen. Het hotel beschikt over 6 kamers. Beneden is de bar en de cafetaria gevestigd. De bar heeft een uitgebreide speciaalbierenkaart en heeft altijd seizoensgebonden speciaalbieren op de tap. De cafetaria beschikt over bezorging aan huis of op locatie en heeft sinds kort 100% Angus Beef Burgers van de grill in het assortiment. Daarnaast biedt MarCant diverse buffetten. Alle gerechten en wijnen worden afgenomen bij lokale ondernemers. Kijk voor meer informatie over wat MarCant u kan bieden op www.marcanttubbergen.nl.

Hieronder ziet u een foto-impressie van de sponsoravond van vrijdag 27 mei:

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws