Totalpress: op meerdere manieren zichtbaar bij TVC ‘28

Een paar jaar geleden begon Milan Pol vanuit huis voor zichzelf met het bedrukken van artikelen.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Deze ‘hobby’ liep echter snel uit de hand. Tegenwoordig runnen Milan en Jop (van den Berg), beiden nog actieve TVC’ers, het bedrijf Totalpress. “Op 1 september hebben we ons samen ingeschreven bij de KvK, daarna begonnen we ook echt te groeien”, aldus Milan.

Waar Milan de opdrachten eerst een tijdje zelf afhandelde, hielp Jop hem na een tijdje al. Jop zegt hierover: “Milan kreeg het drukker en vroeg me of ik hem kon ondersteunen. Omdat het al snel drukker werd hebben we het samen verder opgepakt. Zo zijn we erin gerold. Met nu dus een eigen bedrijf.”

Kregen de mannen eerst vooral nog lokaal aanvragen uit Tubbergen en omgeving, ze ontvangen nu bestellingen uit heel Overijssel. “In het begin moesten we het toch hebben van mond tot mond reclame. Lokaal werkt dat super. Maar sinds we onze website hebben gelanceerd weten partijen van verderaf ons ook te vinden. En wat ons betreft blijft het daar niet bij”, zegt Milan. “We willen partijen, zowel zakelijk als particulier, een totaalpakket aanbieden. Dat houdt in dat we ze ondersteunen in het hele proces. Vanaf het ontwerp tot het drukken en verzenden. Daarnaast willen we ons pakket aan relatiegeschenken verder uitbreiden en nieuwe klanten actief benaderen”. De mannen zitten dus absoluut niet stil! Ook nu het coronavirus Nederlanders binnenhoudt, gaat het werk door. Hoewel het wel wat invloed heeft op de orders blijven Milan en Jop zich inzetten voor bedrijven en particulieren in de hoop dat de situatie snel voorbij is.

En hun activiteiten bij TVC ‘28? Die blijven ze naast hun werk gewoon doen natuurlijk. Milan is leider van het 10eelftal, trainer van JO19-3 en zit in de activiteitencommissie. Jop voetbalt in het 2e elftal en is trainer van de JO8-4. En zijn de mannen zelf niet op de Grote Moat, dan zijn ze via hun artikelen dagelijks zichtbaar op de club. Dit seizoen hebben ze als sponsor bijvoorbeeld nieuwe kartonnen koffiebekers voor TVC ‘28 gemaakt en ook zijn er sjaals en paraplu’s ontwikkeld. Een mooie manier om iets voor de club te betekenen en tegelijkertijd te laten zien wat je als bedrijf in huis hebt!

Over Totalpress
TotalPress is een bedrijf dat door middel van persoonlijk contact het beste voor de klant wilt betekenen, zowel zakelijk als particulier. Met bedrukkingen zoals: visitekaartjes, pennen, koffiebekers en kleding bieden wij een ruim assortiment en geven hiervoor altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding.

www.totalpress.nl

[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws