Salta zorgt ervoor dat TVC ’28 3 klaar is om te presteren in de eerste klasse

TVC ’28 3 komt het seizoen 2022/2023 uit in de reserve 1e klasse zondag na de promotie van afgelopen seizoen. De nieuwe shirtsponsor Salta zorgt ervoor dat de prestatie van afgelopen jaar nog wat extra glans krijgt. Salta verzorgd namelijk een gloednieuw tenue, inloopshirt, presentatiekleding en een voetbaltas. Tevens wordt de leiding voorzien van nieuwe trainingspakken en jassen. Op deze manier is het derde prestatieve elftal van TVC ’28 echt klaar voor de eerste klasse, waarin handhaving de doelstelling is.

Salta is en betrokken partij in de omgeving Tubbergen. Eigenaar Marco Sjoers is dan ook trots dat de naam Salta vanaf dit seizoen in de wijde omgeving te bewonderen is op het shirt van TVC 3. Salta is marktleider in de Benelux en het steunen van lokale clubs en teams draagt hier aan bij. Salta Trampolines is mede dankzij de trouwe klanten uitgegroeid tot een zeer succesvol merk.
Met de continue ontwikkeling van duurzame en exclusieve trampolines van hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen. Met een gedreven team blijft Salta innoveren en ontwikkelen ze  producten altijd volgens de laatste en hoogste veiligheidsnormen. Naast veiligheid en kwaliteit besteedt Salta veel aandacht aan het design en de uitstraling van de trampolines, zo integreert een Salta trampoline altijd goed in jouw tuin.

TVC ’28 3 speelt zijn thuiswedstrijden op zondag om 11:15 uur op het hoofdveld van TVC ’28. Het elftal kende een goed seizoensstart met onder andere overwinningen op WVV ’34 2 en STEVO 2. Via deze weg wil de hele selectie Marco Sjoers en Salta bedanken voor deze ongelofelijke bijdrage aan het elfltal. Met trots dragen zij het shirt van TVC en Salta.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws