Innomads nieuwe sterponsor van TVC ’28

Sinds dit seizoen is Innomads stersponsor van TVC ’28. Het bedrijf uit Agelo heeft een uitgebreid, vijfjarig sponsorcontract getekend. Met onder andere een roterend reclamebord langs het hoofdveld, een reclamebord langs het tweede kunstgrasveld en met een vermelding op het bedrijfsverzamelbord is Innomads zichtbaar aanwezig op sportcomplex De Grote Moat. Daarnaast is het bedrijf ook nog kledingsponsor van de Kabouters, de JO8-3 en JO8-4.

Joost Lansink is eigenaar van Innomads. In juli 2022 ondertekende hij het contract met TVC ’28. Daarover zegt hij: “TVC ‘28 is een verbindende schakel in de gemeente Tubbergen. De club is op maatschappelijk en sportief vlak succesvol. Dat vinden wij erg mooi om te zien. Daarnaast is groot deel van de leden van de voetbalclub jeugd. Zij hebben de toekomst en Innomads wil graag on top of mind komen bij de jongste leden in de regio. Ook als zij over een aantal jaar als jonge professionals de arbeidsmarkt betreden. Door middel van sponsoring kunnen wij iets terugdoen op maatschappelijk en sportief vlak.”

Samen de toekomst aan
TVC ’28 is blij met de ondersteuning van Innomads. “Innomads is een innoverende partij die bedrijven helpt groeien. Dat is precies wat wij ook proberen te doen bij onze leden. Kijken hoe we samen met onze leden beter kunnen worden. Op sportief, gezond en maatschappelijk vlak. We zijn hartstikke blij met de ondersteuning van Innomads als sponsor. Samen met Innomads durven we de toekomst aan”, aldus Rudy Bekhuis, voorzitter van de sponsorcommissie.

Over Innomads
Innomads helpt bedrijven groeien. Dat doet het op innovatieve wijze door middel van een eigen, unieke aanpak. Ondernemers hebben iedere dag te maken met grote uitdagingen. De wereld verandert. Het kost veel tijd om het bedrijf draaiende te houden. Hierdoor is er (te) weinig tijd voor bedrijfsgroei. Daar helpt Innomads je graag bij. Dat doen ze via de ‘Be A Mad Methodiek’. De eerste stap is een financiële analyse. Vervolgens richt Innomads zich op de producten/diensten met de hoogste marge en/of potentie. Daar wordt de (online) marketing op ingericht en sluit de sales zich op aan. Op deze manier maakt Innomads jouw bedrijfsgroei meetbaar.

Wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Of heb je hier geen tijd voor? Innomads helpt jou verder! Neem vrijblijvend contact op met Innomads via https://innomads.nl/contact. Joost Lansink en zijn team leren jou graag beter kennen onder het genot van een kop koffie.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws