Sportcomplex TVC ’28 sluiten?

In verband met de stijging van het aantal coronabesmettingen in Tubbergen (en bij TVC ’28) beraden we ons op extra maatregelen. De meest vérgaande maatregel is daarbij het sluiten van het sportcomplex en een aantal weken niet voetballen of trainen. Vooralsnog kiezen we hier niet voor, omdat we daarmee wel heel veel grote en kleine voetballers zouden duperen. Bovendien geloven we dat de oorzaak van de stijging niet alleen bij de voetbalclub ligt, maar ook zeker elders. Om die reden wordt gekozen voor een aantal extra maatregelen.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]De volgende extra maatregelen zullen ingaan per 8 oktober 2020:
• Voor en na de trainingen kan geen gebruik meer worden gemaakt van de kleed- en doucheruimtes;
• Voor en na de wedstrijden kunnen de kleed- en doucheruimtes niet meer gebruikt worden door de teams van TVC ’28 (m.u.v. TVC 1);
• We vragen bezoekende clubs om zoveel mogelijk in sporttenue aan te komen en geen gebruik te maken van onze kleed- en doucheruimtes;
• Wedstrijdbesprekingen dienen op het veld plaats te vinden. Tijdens de rust blijven de spelers gewoon op het veld;
• In goed overleg met de gemeente Tubbergen stoppen we voorlopig met het live streamen en uitzenden van de thuiswedstrijden van TVC 1.

Daarnaast doen we een beroep op de verantwoordelijkheid van alle leiders, trainers en spelers:
HELP ONS DOOR DE CORONAGOLF HEEN DOOR NA HET SPORTEN AF TE ZIEN VAN EEN DERDE HELFT EN GEWOON NAAR HUIS TE GAAN. BIJ EEN VERDERE STIJGING VAN HET AANTAL CORONAPATIENTEN REST ONS NIETS ANDERS DAN ONS SPORTCOMPLEX TE SLUITEN! ALLEEN SAMEN KRIJGEN WE CORONA ONDER CONTROLE!

Namens het AB-coronateam van TVC ’28,

Edwin Oosterloo
Paul Olde Dubbelink
Henk Wessels[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws