grip houden op het coronavirus (update 19 mei 2021)

Op 19 mei heeft het kabinet definitief de tweede stap in het openingsplan gezet. Met het openingsplan wordt de samenleving stap voor stap opengezet en worden coronamaatregelen voorzichtig losgelaten.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]

Wat betekent de tweede stap in het openingsplan voor TVC ’28?

Naast kinderen t/m 17 jaar en jongvolwassenen van 18 t/m 26 jaar mogen volwassenen vanaf 27 jaar ook weer buiten in groepsverband trainen. De groepsgrootte is gelimiteerd tot 30 personen en in tegenstelling tot kinderen en jongvolwassenen houden volwassenen vanaf 27 jaar bij het sporten 1,5 meter afstand van elkaar.

Ook mogen per 19 mei de buitenterrassen van sportkantines weer open. Daarvoor gelden dezelfde voorwaarden als voor buitenterrassen in de horeca. Gezien deze voorwaarden heeft het algemeen bestuur van TVC ’28 besloten het buitenterras vooralsnog niet open te stellen. De gestelde voorwaarden zijn nagenoeg niet te realiseren en te handhaven. Daarnaast weegt ook mee dat momenteel geen publiek is toegestaan op het sportcomplex en nog geen wedstrijden mogen worden gespeeld. Indien een volgende stap in het openingsplan toelaat dat weer met (een deel van) het elftal aan één tafel op het buitenterras mag worden gezeten, dan zal het besluit tot openstellen van het buitenterras heroverwogen worden.

Per 19 mei 2021 gelden de volgende regels om samen veilig te sporten bij TVC ’28:

  • Kom niet eerder dan strikt noodzakelijk naar de training en verlaat na afloop zo snel mogelijk het sportcomplex.
  • Heb je klachten die kunnen wijzen op corona? Blijf dan thuis.
  • Ben je 27 jaar of ouder? Dan houd je bij het sporten 1,5 meter afstand tot anderen.
  • Neem je eigen gevulde bidon mee naar de training.
  • Kleed- en doucheruimtes zijn gesloten.
  • Kantine en buitenterras zijn gesloten.
  • Publiek is niet toegestaan.

Sport bewust. Houd je aan de regels. Zo hebben we samen sportplezier! Meer informatie: www.tvc28.nl Heb je nog vragen, neem dan contact op met één van de leden van het AB-coronateam:

  • Paul Olde Dubbelink (06-51808830).
  • Henk Wessels (06-10961970).
[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws