Vacature kantinebeheerder TVC ‘28 (12-16 p/w)

Vind jij het leuk om zaken in goede banen te leiden? Draag je TVC ’28 een warm hart toe en heb je interesse in een rol binnen onze horeca? Dan komen we graag in contact met jou! TVC ’28 is een voetbalvereniging met bijna 900 leden, waarvan er ongeveer 750 actief zijn als spelend lid.

Wat ga je doen?
Het clubgebouw van TVC ’28 wordt voor steeds meer doeleinden gebruikt. Naast de voetbalweekenden en bijbehorende voetbalactiviteiten wordt het clubgebouw ook breed ingezet voor maatschappelijke doeleinden. Om alles in goede banen te leiden is TVC ’28 op zoek naar een Kantinebeheerder. Jij bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van alle taken die behoren tot de horecazaken van TVC ’28. Je bent het aanspreekpunt voor de horecavrijwilligers én voor de verschillende gebruikers van het clubgebouw.

Wat zijn je kerntaken?
– Je stuurt de horecavrijwilligers aan tijdens de openingsuren van de kantine en tijdens evenementen. Daarnaast zorg je voor een roosterplanning.
– Je werkt mee achter de bar en in de keuken.
– Je stelt assortiment in de kantine en voor evenementen samen en verzorgt de inkoop, voorraadbeheer en verkoop en controleert deze.
– Je zorgt voor kwaliteitsbewaking en ziet toe op het naleven van voorschriften op het gebied van onder andere alcohol en sociale hygiëne.
– Je zorgt voor een representatieve uitstraling van de kantine en coördineert de schoonmaak.

We zoeken iemand die:
– Je hebt een opleiding op MBO-niveau en ervaring in de horeca. Je hebt een diploma Sociale Hygiëne, EHBO en/of BHV of bent bereid zijn deze te halen (op kosten van TVC ’28).
– Je wordt het ‘gezicht’ van de kantine. Dat betekent dat je gastvrij en representatief bent.
– Je kunt goed samenwerken, bent oplossingsgericht en voelt je verantwoordelijk. Tijdens het voetbalseizoen ben je flexibel inzetbaar, door de week en in de weekenden.

Wat mag je van ons verwachten?
– Een arbeidsovereenkomst voor 12-16 uur per week.
– Een marktconform salaris.
– Een aanstelling in eerste instantie tot het einde van het huidige seizoen. Bij gebleken geschiktheid en wederzijdse tevredenheid wordt de aanstelling verlengd.
– Een afwisselende baan binnen een fantastische vereniging en met een gezellige en informele sfeer!

Laat van je horen!
Heb je belangstelling, wacht dan niet langer en neem contact op via kantine@tvc28.nl of neem contact op met Gijs Heerts (06-83055404).

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws