TVC ’28 heeft JOU nodig!

Om een wedstrijd goed te laten verlopen, zijn er spelers, trainers, leiders, vlaggers, maar vooral scheidsrechters nodig in het voetbal. In de afgelopen jaren is het aantal vrijwillige scheidsrechters gedaald, terwijl het aantal wedstrijden is gestegen.

Iedere week zijn de wedstrijdsecretarissen druk om voor alle wedstrijden een scheidsrechter te regelen. Momenteel is dit een hele klus en lukt het niet altijd een scheidsrechter regelen, waardoor trainers, leiders of zelfs spelers de wedstrijd moeten gaan fluiten. Dit is natuurlijk niet wenselijk.

 

Wij doen een beroep op iedereen die TVC ’28 een warm hart toedraagt. Ben jij bereid om wedstrijden te fluiten, laat het ons dat weten. Mocht jou dit wel wat lijken, maar fluit je liever af en toe een wedstrijd? Ook geen probleem, hiermee zijn wij ook al heel blij. We zoeken scheidsrechters voor zowel de jeugd als de senioren.

Als jou het leuk lijkt om een wedstrijd te fluiten, maar je hebt nog niet de nodige ervaring, dan kunnen wij je een bijpassende cursus van de KNVB aanbieden.

 

Heb je belangstelling? Meld je bij ons! Zie onderaan dit bericht ons e-mailadres om contact op te nemen.

 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, dan kun je altijd terecht bij Ruben Tijhuis (senioren) of Robin Horst (jeugd). Zij zijn te bereiken via wedstrijdsecretariaat@tvc28.nl

 

Hopelijk kunnen wij op jouw steun en medewerking rekenen.

 

Sportieve groet,

TVC ‘28

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws