Hannink Landschapsvormgeving steekt twee jeugdteams in het nieuw

Hannink Landschapsvormgeving is sinds dit seizoen stersponsor van TVC '28.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]De JO8-1 en JO9-2 lopen er weer representatief bij. In Hannink Landschapsvormgeving hebben zij een nieuwe shirtsponsor gevonden. Het bedrijf, gevestigd in Tubbergen, heeft beide teams een compleet nieuw tenue geschonken inclusief shirts, broeken en sokken. Daarnaast is het bedrijf sinds dit seizoen ook stersponsor van TVC ’28. Op het hoofdveld zijn onder andere een vast- en roterend reclamebord van het bedrijf geplaatst.

Zaterdag 14 december waren beide teams wedstrijdvrij. Om de onderlinge verschillen te testen werd een vriendschappelijke oefenwedstrijd georganiseerd. De oudste zoon van Niek Hannink, oprichter van Hannink Landschapsvormgeving, speelt in één van de teams. Volgend jaar draagt ook een tweede zoon het tenue. De jongens waren voor Niek ook de reden om sponsor te worden van de vereniging: “Zelf heb ik geen voetbalachtergrond, maar sinds mijn jongens bij de kabouters kwamen, ben ik geïnfecteerd geraakt met het TVC ’28-virus. De kabouters is een hele grote, enthousiaste groep met nieuwe voetballertjes en het plezier en enthousiasme werken aanstekelijk! Je raakt betrokken bij de club. Dat is ook nodig, er zijn namelijk veel trainers nodig om 35 spelers een uur lang in toom te houden.” Hoewel straks twee van zijn jongens al op het echte veld spelen, blijft Niek de kabouters trainen. Daar speelt zijn derde zoon in en wellicht sluit zijn dochter in de toekomst ook nog aan. Zijn gulle bijdrage aan de club past volgens hem ook bij het maatschappelijke doel van het sponsorschap van zijn bedrijf. Dat hij de spelers van beide teams weer mooi voor de dag kan laten komen is prettig en naast een visitekaartje voor zijn eigen bedrijf, ook een visitekaartje voor TVC ’28.

Over het bedrijf

Hannink Landschapsvormgeving is een ontwerp- en adviesbureau voor Landschappelijke vraagstukken. Doel van het bedrijf is om de leefomgeving aantrekkelijk te maken door opdrachtgevers te voorzien van een deskundig ontwerp en advies voor de buitenruimte in de breedste zin van het woord; van een ontwerp van erven tot het ontwerpen van campings en woonwijken. Ook voor herstructureringen, subsidietrajecten en beheervraagstukken kunnen klanten bij Hannink Landschapsvormgeving terecht. Daarnaast brengt het bedrijf haar gasten graag in contact met aangesloten, lokale uitvoerende partijen voor de realisatie en het onderhoud van de projecten.

Meer informatie over het bedrijf en de diensten is te vinden op www.hanninkadvies.nl[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws