Voetbal samen met de FC Twente vrouwen!

De vrouwen van FC Twente zijn op zoek naar jonge voetbalmeiden die samen met hun speelsters willen voetballen op de KNVB Campus en zich willen inzetten voor het goede doel.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Dit seizoen zet de selectie van de kampioen van Nederland zich namelijk voor de tweede keer in om geld in te zamelen voor meidenvoetbalprojecten in Brazilië en Nicaragua én om meiden in Nederland een unieke voetbalervaring te bieden!

Meisjes die geboren zijn tussen 2003 en 2013 kunnen zich gratis inschrijven op www.teamlaleague.nl. Na het inschrijven kan de deelnemer via haar persoonlijke pagina geld gaan inzamelen om daarmee hele gave prijzen te verdienen. Zo kun je onder andere gaan deelnemen aan de finaledag op zondag 7 juni op de KNVB Campus en word je uitgenodigd om een contract te komen tekenen bij een thuiswedstrijd van de FC Twente Vrouwen.

Het geld dat de deelnemers van #TeamLaLeague inzamelen, gaat naar meidenvoetbalprojecten in Brazilië en Nicaragua. Naast beweging en plezier, draagt voetbal bij aan de kracht en het zelfvertrouwen van meisjes. Door meisjes via voetbalprojecten dezelfde kansen te geven als jongens worden stereotypen doorbroken. Ook krijgen meiden tijdens de voetbalprojecten van La League onder andere life skills trainingen en seksuele voorlichting. Zo worden ze zich onder meer bewust van de negatieve gevolgen van tienerzwangerschappen en kindhuwelijken.

TVC ’28 zou het erg leuk vinden als zoveel mogelijk leden van onze vereniging zich willen aanmelden bij #TeamFCTwente en met elkaar geld op willen gaan halen voor het goede doel. De finaledag op zondag 7 juni kan mogelijk voor de vele meiden binnen onze vereniging een unieke ervaring en een mooie afsluiting van het seizoen zijn!

Voor meer informatie kun je terecht op www.teamlaleague.nl/wat-is-team-la-league. [/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws