Het Bruisend Weekend komt eraan!

Voor het eerst in drie jaar wordt het Bruisend Weekend weer georganiseerd! Wat kun je zoal verwachten?

Vrijdag 10 juni

Op vrijdag wordt er om 18:00 traditioneel gestart met de playbackshow voor de O8 t/m de O13-jeugd. Per leeftijdscategorie zal de vakjury een winnaar aanwijzen. Schroom dus niet om alles uit de kast te halen! Na elke act zullen de spelers en speelsters op het podium blijven staan, zodat de spreekstalmeester de sportman of sportvrouw van dit team zal onthullen!

Om 19:00 starten de O15, O17 en O19-teams met een sport- en spelactiviteit. Ook hier zal er per leeftijdscategorie een winnaar uit de bus komen. De prijsuitreiking vindt direct aansluitend plaats in de tent. Vervolgens zal de jeugdvoorzitter ook de sportmannen van de O15, O17 en O19-teams bekendmaken. Het laatste ‘officiële’ gedeelte zal om 22:30 plaatsvinden: de bekendmaking van de algemeen sportman, algemeen sportvrouw en algemeen jeugdteam van het jaar! De festiviteiten zullen die avond tot 1:00 doorgaan in onze feesttent.

Zaterdag 11 juni

Ondanks de zeer gezellige voorafgaande avond, zullen om 9:30 de eerste teams alweer op het veld staan voor het traditionele ‘ouder-kindvoetbal’. Een wedstrijd duurt 2×20 minuten en zal, afhankelijk van de leeftijdscategorie, op een half of een heel veld gespeeld worden. Voor het speelschema, klik op onderstaande afbeelding.

Mocht je na het oudervoetbal nog penalty’s willen schieten, wordt er verzocht om hier rekening mee te houden met de tijd. Per team is er 45 minuten per wedstrijd vrijgepland, inclusief het doordraaien. Na elk wedstrijdje zal er voor elk team ranja en cake af te halen zijn bij de bar.

Om 17:00 wil TVC ’28 alle leden, vrijwilligers en jubilarissen bedanken voor de afgelopen twee (zware) jaren. Dit gebeurt door de jaarlijkse barbecue ditmaal kosteloos beschikbaar te stellen.

Na het smakelijk eten zal het programma naar de feesttent verplaatsen, waar de jubilarissen een dankwoord ontvangen. Aansluitend zal voor de senioren de algemeen clubman of clubvrouw, de minst gepasseerde keeper en topscorer van het jaar een prijs ontvangen. Ook zullen de kampioensteams gehuldigd worden.

Om 21:00 is het weer zover: Temmink! Welk team weet de beste afgevaardigde te leveren en krijgt de zaal op de kop met een spetterende opkomst, een onverslaanbare uitstraling en blijkt niet te kloppen met alle activiteiten? Hoe dan ook, maar je klaar voor een fantastische afsluiting van dit seizoen! Vanaf 21:00 is de tent uitsluitend toegankelijk voor seniorenleden.

Na de finale zal overgegaan worden op het ‘verrückte halbe Stunde’, waarna tot 1:00 de tent in een feestgedruis zal blijven.

Wij kijken met Horeca & Events ontzettend uit naar het eerste Bruisend Weekend in 3 jaar! Tot dan!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws