En de winnaar van de TVC ’28 EK-poule is…

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Helaas heeft Oranje ons niet vaak kunnen laten juichen op EURO 2020. Waar de meesten van ons op hoopten, een finaleplek, is na het spelen van de 8ste finale in duigen gevallen. Tsjechië schakelde Nederland helaas uit. Dit was natuurlijk een grote dreun voor het Nederlands volk. In de TVC ’28 EK-poule heeft (bijna) geen enkele deelnemer punten voor deze wedstrijd gekregen, omdat niemand had voorspeld dat Oranje zou verliezen. Een finale tussen Engeland (it’s coming home) en Italië (it’s  going to Rome) was een schrale troost. Na een zinderende penaltyreeks trok Italië aan het langste eind en won EURO 2020!

Dit betekent ook dat de winnaar van de TVC ’28 EK-poule bekend is. J. Lucas mag zich bekronen tot meestervoorspeller van TVC ’28! De volledige einduitslag is te vinden via www.tvc28.nl/stand. Alle winnende deelnemers hebben inmiddels een email gekregen met datum en tijdstip wanneer zij hun prijs kunnen ophalen.

Wij willen alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage en alle deelnemers voor hun deelname. Graag zien wij jullie aankomend jaar weer terug voor de TVC ’28 WK-poule van 2022.

Horeca & Events TVC ’28[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws