19 november voor een gereduceerd tarief naar Heracles – TOP-Oss?

Heracles Almelo heeft ons voor het thuisduel tegen TOP-Oss op zaterdag 19 november 2022 om 18:45 uur benoemd als ‘’Zwart-Witte club van de week’’ Zodoende kunnen leden van TVC ’28 tegen een gereduceerd tarief kaarten aanschaffen voor de wedstrijden. Tevens levert TVC ’28 ballenjongens/ballenmeiden en zullen onze jeugdspelers fanatiek zwaaien met Heracles vlaggen en een middencirkeldoek voorafgaand aan de wedstrijd!

Hieronder verdere informatie over de actie en alvast veel plezier tijdens de wedstrijd:

Hoe te bestellen?
Volg de volgende stappen om je wedstrijdkaarten voor Heracles Almelo te bestellen:
1. Ga naar http://heracles.nl/tvc28 en druk op bestellen. (Let op! De website komt pas online bij bevestiging deelname.)
2. Selecteer het vak en kies een je plek uit. (Let op! Er kan maximaal 2 kaarten worden p.p.)
3. Ga naar de winkelwagen en log in met je Heracles account. Indien je nog geen Heracles Account hebt kan je er een aanmaken via https://heracles.nl/registreer
4. Volg de verdere instructies. De kaarten worden bij succesvol afhandeling als eTicket naar het e-mailadres van het Heracles Account opgestuurd.

Mocht er tijdens het bestellen gevraagd worden om een relatienummer te koppelen, dan kan je proberen om verder te gaan als nieuwe fan. Lukt dit niet omdat je reeds bij ons bekend bent? Neem dan contact op met ticketing@heracles.nl of via 0546-817070.

Foto: Sportfoto-Oost.nl

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws