TVC’28 heeft het voetbalseizoen Bruisend afgesloten tijdens het jaarlijks terugkerende Bruisend Weekend. Ook dit jaar was het drie dagen lang volle bak in de feesttent en het grote, verlichte terras. Diverse live-acts en het kampioenschap van JO19-2 en promotie van de JO19-1 op de zaterdag zorgden voor een extra feestelijke impuls.

Clubman
Zaterdagavond werd Harrie Oude Luttikhuis, onder toeziend oog van zijn familie, gehuldigd op het podium. Onder luid applaus van het aanwezig publiek liet hij zich de titel ‘Algeheel Clubman seizoen 2018-2019’ toebedelen. “Harrie is al 65 jaar lid van onze vereniging. Vroeger stond hij bekend als een watervlugge linksbuiten volgens de legendes. Jaren is hij speler geweest van het eerste elftal. Langzaam werd er afgebouwd in de lagere elftallen, totdat er de mogelijkheid bestond tot de veteranen toe te treden. Hiervan was hij één van de kartrekkers. Tevens is hij al sinds mensenheugenis scheidsrechter binnen onze vereniging. Wie herinnert zich niet als jonge speler de aanwijzingen die hij onder de wedstrijd gaf, om zo TVC toch een licht voordeel te kunnen geven. We hopen dat hij nog lang aan de vereniging verbonden mag blijven en ook de zondag om 9.10 uur nog aan het veld mag verschijnen om even te vragen of hij al wat gemist heeft”, aldus vicevoorzitter Edwin Oosterloo. Verder sleepte Daphne Hoekstra de titel ‘minst gepasseerde doelman’ in de wacht en wist Chiel Veldhuis het afgelopen seizoen het vaakst het net van de tegenstander te vinden. Ook werden de JO19-1 en JO19-2 in het zonnetje gezet door de knappe prestaties die zij eerder die middag geleverd hadden. Direct na het officiële gedeelte genoot het publiek van de spetterende show Temmink 2.0. De avond werd muzikaal afgesloten door een knallend optreden van Falsch & Verrückt en huis dj’s Niels en Chris.

Jeugdteams
Vrijdagavond overwonnen de jongste teams hun podiumvrees, door als ware artiesten de harten van het publiek en de jury te veroveren op de bühne. De oudere jeugdspelers streden tegen elkaar op de hindernisbaan. De toejuichende families, leiders en vrijwilligers genoten onder geweldige weersomstandigheden vanaf het buitenterras mee. Later op de avond kroonde jeugdvoorzitter Paul Olde Dubbelink Dion Everlo tot sportman en Danell Eppink tot sportvrouw van de jeugd. JO 17-3 sleepte de titel sportteam dit seizoen in de wacht. Ondanks de krappe selectie wisten de jongens afgelopen seizoen knap de titel in de wacht te slepen. Na een korte nacht konden alle spelers en speelsters zich op zaterdag weer melden bij de club. Het altijd fanatieke oudervoetbal stond op het programma. Na afloop van deze krachtmeting werd nog eens teruggeblikt op het afgelopen seizoen.

Muzikale afsluiter
TVC ’28 sloot het seizoen zondag op gezellige wijze af middels Früshoppen. Het muzikale duo Hermien en Ans nam de bezoekers nog één keer bij de hand door hen enthousiast toe te zingen en spelen. TVC ’28 kijkt terug op een geslaagd weekend en geslaagd voetbalseizoen en wenst iedereen alvast een prettige vakantieperiode toe.

Foto 1: Dion Everlo en Danell Eppink, sportman en sportvrouw jeugd

Foto 2: JO19-1

Foto 3: JO19-2

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws