Afgelopen zondag speelde TVC 3 voor het derde jaar op rij de finale voor promotie naar de 2e klasse. In de voorgaande wedstrijden werd er afgerekend met Sportclub Overdinkel 2 (0-4 winst) en Bon Boys 3 (1-5) winst. In alle vroegte werd er bij Eetcafé Fox verzameld aangezien TVC 3 een ontbijt aangeboden kreeg. Na dit uitstekende ontbijt werd de weg naar Deurningen vervolgt.

De wedstrijd startte rommelig van beide kanten. TVC 3 kwam er in het eerste kwartier af en toe doorheen maar kon geen grote kansen creëren. Het was DSVD 2 dat zich beter in de wedstrijd knokte en feller was in de duels. Een afgeslagen corner werd opnieuw ingebracht en door de aanvaller van DSVD middels een volley tegen de touwen gewerkt. 1-0 na 30 minuten spelen. TVC 3 was hierdoor behoorlijk van slag en mocht de handen dichtknijpen dat het met rust niet met 2-0 achter stond.

Na rust tapte TVC 3 uit het bekende andere vaatje. Duels werden gewonnen en er werd opportunistischer gespeeld dan de eerste helft. Combinaties werden gezocht maar door het felle korte spel van DSVD vaak onschadelijk gemaakt. Middels afstandsschoten probeerde TVC 3 een doelpunt te forceren maar dit mocht niet baten. Na 90 minuten spelen stond de 1-0 nog steeds op het scorebord waardoor TVC 3 voor het derde jaar op rij de promotie naar de 2e klasse niet wist af te dwingen.

De felicitaties gaan uit naar DSVD 2 en wij wensen hen veel succes het komende seizoen.