TVC ‘28 boekte vanmiddag op sportpark de Grote Moat een eenvoudige ruime zege op Borne en won met ruime cijfers. Het klasse-verschil was wel erg groot, ondanks het feit dat TVC ’28 een aantal basisspelers op de bank hield.

Al na 2 minuten werd een goede combinatie door Okke Schepers doeltreffend afgerond. Hij schoof de bal eenvoudig in de verre hoek. In de 14e minuut was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. De bal kwam na een aantal schijven bij Daan Geers, die de bal kon intikken en de 2-0 was een feit. In de 33ste minuut kwam de bal, na een afgeslagen hoekschop, voor de voeten van Niek Staarink en hij de bal heel beheerst in de verre hoek en de doelman van Borne was kansloos. In de 40ste minuut speelde Okke Schepers zich vrij op de rand van het 16 meter gebied en plaatste vervolgens de bal buiten bereik van de doelman in de verre hoek.

De 2e helft begon met het debuut voor jeugdspeler Mart Groothuis, die op de linksbuitenpositie mocht invallen en een aantal gevaarlijke schoten op het doel van Borne afvuurde. TVC ’28 ging verder waar het in de 1e helft mee geëindigd was, namelijk voetballen op de helft van de tegenstander en inde 61ste minuut passeerde Niek Staarink zijn tegenstander en schoot de bal vervolgens in de korte hoek binnen. In de 82ste minuut kopte Thijs Koopman de bal uit een hoekschop over de doelman van Borne en voor zover de bal nog niet over de lijn was, werd deze op de doellijn tegen Mauro Plegt aangeschoten. Het slotakkoord kwam in de 86ste minuut en kwam voor rekening van Mauro Plegt, die de bal voorbij de doelman schoot.

Het was een eenvoudige middag voor Job Kuipers, de doelman van TVC ’28, die geen enkele serieuze redding hoefde te verrichten. Komende week speelt TVC ’28 een uitwedstrijd tegen Heino. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Wellicht dat TVC ’28 dan op meer tegenstand kan rekenen.

Scoreverloop:

2de minuut 1-0 door Okke Schepers

14de minuut 2-0 door Daan Geerts

33ste minuut 3-0 door Niek Staarink

40ste minuut 4-0 door Okke Schepers

61ste minuut 5-0 door Niek Staarink

82ste minuut 6-0 door Thijs Koopman/Mauro Plegt

86ste minuut 7-0 door Mauro Plegt

 

TVC 2

Vandaag stond voor TVC 2 de bekerwedstrijd tegen UDI 2 op het programma. Het begon niet goed, daar UDI al snel voor de 0-1 aantekende. Een goede goal van Bart Leemhuis betekende even later de 1-1. Vlak hierna schoot Gijs Kuipers de bal via de onderkant van de lat achter de doellijn, maar de scheids kende de goal niet toe. De volgende klap deelde UDI 2 uit, dat via een penalty weer op voorsprong kwam. Even later haalde de keeper van de bezoekers de doorgebroken Gijs Kuipers naar de grond, wat voor de doelman een rode kaart opleverde.

In de tweede helft verliep het niet lekker bij TVC, maar kwam wel weer op 2-2 via Thomas Tijhuis. Het kon niet doordrukken, met het vervolg dat een voorzet van UDI 2 plotseling in de verre hoek belandde: 2-3. Dit was tevens de eindstand.

Volgende week staat de competitiewedstrijd tegen Concordia Wehl 2 voor de deur, waar TVC 2 zich zal moeten revancheren.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws