Het meidenteam onder 13 van TVC ‘28 is zaterdag 2 juni kampioen in de tweede klasse geworden. Met een 8-1 overwinning op PH en met twee punten meer dan ASV mogen de meiden zich kampioen noemen.

Gegroeid

Het team heeft dit seizoen volgens coach Jos Hermes veel bijgeleerd én dat hebben ze op het veld laten zien. Het allerbelangrijkste is dat ze als een team speelden én veel plezier hadden samen.

Spannend
De competitie en de strijd om het kampioenschap was spannend. De vastberadenheid en wilskracht om te winnen die de meiden lieten zien tijdens een zinderende wedstrijd in Goor, toonde de veerkracht van het team. Tegen Juventa werd ook zichtbaar dat de meiden er samen voor gingen. Ze pepten elkaar op en trokken zo de overwinning naar zich toe. De laatste twee wedstrijden waren mooie wedstrijden met veel doelpunten en mooi voetbal.

Kampioenswedstrijd

Tijdens de kampioenswedstrijd op 2 juni stonden de meiden met gezonde spanning op het veld. Vroeg in de wedstrijd wist Brechtje Hermes te scoren en snel daarna wist ook Fleur ter Haar de bal in het net te krijgen. De spanning was eraf (bij de meiden en de supporters). De wedstrijd eindigde in 8-1 met doelpunten van Brechtje Hermes (2 keer), Fleur ter Haar (1 keer), Hieke Klingeman (2 keer) en Maud Haarhuis (3 keer). Het eindsignaal klonk en het feest barstte los. Confetti, champagne, medailles, een heuse kampioensschaal, t-shirts, taart, rondje in de huifkar; het was er allemaal.

Bedankt

De meiden hebben een geweldige prestatie geleverd. Dit konden ze doen mede dankzij de inzet van hun trainers: Noortje Haarman, Anouk Rikmanspoel, Thirza Lammerink en Patrick Alberink. En dankzij de coaching/begeleiding van Jos Hermes en Monique ter Haar. Het kampioensfeest werd mede mogelijk gemaakt dankzij meerdere sponsoren. Dank gaat uit naar: Brandcube, Alberink Schilderwerken, Commando Pinkelen, opa Piet, bakker Koopmans en Jos en Monique.

 

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws