Het is de meiden van MO13 gelukt om de directe concurrent Sparta Enschede te verslaan tijdens een
zinderende kampioenswedstrijd.

Na een wat nerveus begin kwamen beide teams op stoom. Na ongeveer 10 minuten resulteerde dit in een
eerste doelpunt voor de meiden van TVC ’28. Beide teams kwamen steeds beter in de wedstrijd. Met een ruststand van 3-1 gingen de meiden het veld af om even af te koelen.

De tweede helft leverde opnieuw mooi opgezette aanvallen en doelpunten op. Met een eindstand van
6-3 wisten de meiden van TVC Sparta Enschede overtuigend te verslaan.

Het kampioenschap werd goed gevierd met taart, rondje door het dorp, medailles, een kampioensschaal
en een feestje met lekker eten en drinken.

Het kampioenschap hebben de meiden gehaald dankzij de tomeloze inzet en het enthousiasme van de trainers
en leiders: Pien Hindriksen, Jarno Veenhuis, Jos Hermes en Monique ter Haar. Zij werden bedankt voor hun bijdrage.