TVC ’28 verspeelt kostbare punten tegen MASV

Vanmiddag kwam de Midden Arnhemse Sport Vereniging uit Arnhem, beter bekend als MASV, op bezoek in Tubbergen. Voor de mannen van trainer Berthil ter Avest zaak om de 3 punten op Sportcomplex De Grote Moat te houden om verwijderd te blijven van plek 13 om nacompetitievoetbal te ontlopen. Aan het begin van de wedstrijd golfde het spel op en neer. In de 8e minuut kreeg Mart Groothuis de bal uit de kluts en schoot uit de draai tegen de buitenkant van de paal. Vlak daarna wist doelman Ruud Hesselink, die weer op het honk stond vanwege de schorsing van Wouter Goos, uitstekend te redden op een snelle uitbraak van MASV. Linksbuiten Justin Paal wist een 100% kans niet af te ronden. Even later was Ruud Hesselink wederom de rots in de branding door een 1 op 1 duel te winnen. En in de 17e minuut was het wel raak. Een goede aanval werd doeltreffend afgerond door Youri Roseboom van MASV, 0-1. In de eerste helft lieten de middenvelders van TVC ’28 te veel ruimte voor de mannen uit Arnhem. Het was aan doelman Ruud Hesselink te danken dat het met de rust slechts 0-1 stond.

Doordat TVC ’28 de toss wist te winnen kon er in de 2e helft naar de kantine toe gevoetbald worden. Plaaggeest Justin Paal van MASV bleef in de kleedkamer en bij TVC ’28 kwamen Maarten Booijink en Jeffrey Huizinga in het veld voor Koen Fleer en Daan Geerts. Bij een 0-1 stand was er nog van alles mogelijk. Direct na rust kreeg Mart Groothuis een 100% kans op de gelijkmaker. Helaas voor hem en TVC ’28 ging zijn doelpoging voorlangs. MASV ging daarna op zoek naar de gelijkmaker. Ruud Hesselink wist een goed schot te pareren en vervolgens voorkwam de lat dat het scorebord op 0-2 zou worden gezet. In de 60e minuut was het Thijs Koopman, die uit een goed genomen vrije trap van Sam Holsink, een mooie kopkans kreeg. Helaas kopte hij de bal recht in de handen van de keeper.

In de 77e minuut was er een bodycheck op Koen Leemhuis, zonder dat er een bal in de buurt was. De scheidsrechter deed het af met geel, maar Koen moest daarna het veld verlaten. In de 84e minuut volgt er een bal achter de verdediging van MASV. Sam Holsink is sneller bij de bal dan de keeper en gaat er langs. Helaas wordt de inzet van Sam knap uit de goal gewerkt door een verdediger van MASV.

Vlak daarna valt dan toch de 0-2. Krijn Meeuwsen van MASV hoefde alleen maar tegen de bal aan te lopen met zijn hoofd op een afgemeten voorzet. TVC ’28 laat het er niet bij zitten en in blessuretijd weet Mart Groothuis toch de 1-2 aan te tekenen. Helaas was de resterende tijd te kort om nog gevaarlijk te worden voor de eventuele gelijkmaker. Al met al een zure en dure voetbaldag voor het vlaggenschip van TVC ’28. Volgende week wacht de belangrijke uitwedstrijd tegen Pelikaan S. Dan is het devies; uitgaan van eigen kracht en zorgen dat de 3 punten meegaan naar Tubbergen om weg te blijven van plek 13! Zie hieronder de stand in de vierde divisie D:

Klik hier voor het fotoalbum: TVC ’28 – MASV

Foto’s: (C) Julian Lukassen, fotograaf TVC ’28

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws