Vanmiddag was MASV uit Arnhem te gast op Sportcomplex De Grote Moat in Tubbergen. In februari verloren de mannen van trainer Michiel Mensink in Arnhem met 3-1. Kortom er moest wat rechtgezet worden in Tubbergen en dat gebeurde.

De eerste 20 minuten ging redelijk gelijk op. Het was Mick Schlepper die in de 20e minuut TVC ’28 met een verwoestende uithaal in de dak van het doel op een 1-0 voorsprong zetten. Kort daarop wist Mart Groothuis de 2-0 aan te tekenen. Na ruim een half uur spelen was het wederom raak voor de blauwhemden. Jeffrey Huizinga wist de 3-0 aan te tekenen. En nog voor rust werd het zelfs 4-0 via Maarten Booyink.

In de tweede helft bleef TVC ’28 de betere ploeg en breidde het de voorsprong verder uit. Okke Schepers wist, na lange tijd uit de running te zijn geweest, het net te vinden. In de 60e minuut werd het dus 5-0. Kort daarop wist Jeffrey Huizinga zijn tweede doelpunt van de middag aan te tekenen vanuit een vrije trap, 6-0. Invaller Jochem Jansen raakt kort daarop de lat te raken. Helaas bleef de zevenklapper uit en redde MASV nog de eer door in de 76e minuut de 6-1 op het scorebord te zetten. Al met al een prima overwinning! Volgende week speelt TVC ’28 op eigen honk tegen Columbia. De aftrap in Tubbergen is om 14.00u.