Zondag 31 maart stond de wedstrijd NEC – TVC’28 op het programma. Beide hebben de punten hard nodig.

 

Vanaf het begin gingen beide teams gelijk op. Dit resulteerde na 3 minuten al in een kans voor TVC. Na goed 1 keer raken tussen Huizinga – Stopel – Schepers – Huiskes was het de laatstgenoemde met een goed schot op goal. Helaas pareerde de keeper het schot en was het Koelman die de rebound niet tussen de palen kreeg.

In de 8e minuut was het Okke Schepers met een goed schot. Na dit moment kwam NEC beter in de wedstrijd en kwam het er een aantal maal gevaarlijk uit over de linkerkant. Gelukkig voor de ploeg van Marcel Waaijer speelden ze dit niet goed uit en bleef het 0-0.

In de 35e minuut was het wederom Okke Schepers die na een goede actie de bal keihard op de lat schoot. Ook NEC schoot hierna een bal op de lat na een goede actie. Ruststand 0-0.

 

 

In de 2e helft was het TVC dat meer grip kreeg op de wedstrijd. Na een goede aanval was het Mauro Plegt die de bal er niet in kreeg na een goede voorzet. Met een sliding schoot hij de bal net over het doel.

In de 76e minuut werd Okke Schepers neergehaald door een verdediger van NEC, wat resulteerde in de 2e gele kaart, waardoor NEC verder moest met 10 man.

In de laatste 10 minuten was het eenrichtingsverkeer, met kansen voor Huizinga, Schepers en Plegt, maar ze kregen ze de bal er helaas niet in.

In de 88e min kwam NEC er toch nog een aanval voor NEC dat de aanval goed voetballend uitspeelde en de vrije man aan de andere kant wist te vinden. Deze schiet de bal keihard boven in het doel waardoor TVC ongelooflijk maar waar met 1-0 verliest en hier toch zeker meer had kunnen halen.

 

Na dit verlies, en winstpartijen van directe concurrenten, werkt TVC zich in de problemen voor competitiebehoud in de 1eKlasse. Volgende week speelt TVC in Hengelo tegen BWO. Om 14:00 wordt er afgetrapt.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws