TVC ’28 pakt opnieuw drie punten met overtuigende overwinning

TVC ‘28 reisde vol vertrouwen voor de 4e ontmoeting naar Haren bij Groningen tegen Be Quick 1887. Beide ploegen hadden 6 punten uit 3 duels. Bij de ploeg uit Tubbergen ontbraken Stef Roelofs en Daan Geerts. Mart Groothuis en Stef Snijders hadden de ziekenboeg verlaten en waren weer inzetbaar. Om 14.00 uur werd er afgetrapt op sportpark De Esserberg.

TVC ‘28 had vanaf het begin moeite met de manier waarop Be Quick speelde. In de 3e minuut kwam de thuisploeg al op 1-0. Enkele minuten later was het Wessel Hofste die met een bekeken schot de gelijkmaker liet aantekenen. In de 20e minuut was het opnieuw Hofste die uit een identieke situatie de 1-2 binnenschoot. Even later redde Wouter Goos prima op een schot van de aanvaller van Be Quick. Vervolgens kreeg Stefan Huiskes nog een prima mogelijkheid op de 5-meter maar zijn schot ging over. TVC ‘28 wist voor rust nog 2 keer te scoren. Maarten Booyink en Jelle Leenders waren de doelpuntenmakers na 2 x goed voorbereidend werk van Niek Starink. Een effectief TVC ‘28 ging rusten met een 1-4 stand.

In de 2e helft eenzelfde spelbeeld waarbij TVC ‘28 de meeste kansen kreeg. Nadat het eerste schot van Be Quick voorlangs ging was het even later Okke Schepers die de 1-5 binnenschoot en vervolgens nog een mogelijkheid kreeg om zijn 2e van de middag binnen te schieten. Mart Groothuis en Thijs Koopman kwamen voor Okke Schepers en Niek Staarink. Diezelfde Groothuis zag al snel een bal van hem op de paal belanden en Sam Holsink uit de rebound over schieten. Even later zag Sam een bekeken schot net over gaan. In de 70e minuut deed Be Quick iets terug met een bekeken kopbal. Trainer Berthil ter Avest bracht Koen Leemhuis en Jeffrey Huizinga nog voor Maarten Booyink en Sam Holsink. Daarna waren de beste kansen nog voor TVC middels Mart Groothuis en Thijs Koopman. Het was Jelle Leenders die in de slotminuten nog de 2-6 liet aantekenen middels een kopbal uit een hoekschop van Koen Leemhuis. Al met al een prima resultaat richting de thuiswedstrijd van a.s. zaterdag om 18.00 uur in de derby tegen DETO.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws