[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]TVC ’28 speelde zondagmiddag op De Grote Moat in Tubbergen teven SV Dalfsen. In de 22e minuut een prima aanval van TVC ’28 die eindigt bij Jeffrey Huizinga. Het schot mist echter precisie en gaat naast. In minuut 24 wederom een prachtige aanval van TVC ’28. Een schot van Daan Geerts eindigt op de paal. In de 40e minuut vliegt een schot van Mart Groothuis over het doel. 0-0 is de ruststand.

Na de rust in de 46e minuut wordt een kans van Mart Groothuis gekeerd door de keeper van SV Dalfsen. Een schot van Wessel Hoste in de 51e minuut vliegt op de lat. Dan krijgt TVC ’28 in de 53e minuut een strafschop en zet Stefan Huiskes de 1-0 op het scorebord. In de 60e minuut wordt een schot van SV Dalfsen gekeerd door de paal. Het blijft 1-0. In de 62e minuut krijgt Mart Groothuis voor TVC ’28 een grote kans maar verzuimd te scoren. Even laten in de 70e minuut weet Thijs Koopman het net te raken door een kopbal uit een corner en zet het scorebord in Tubbergen op 2-0. Tien minuten voor tijd weet Mart Groothuis alleen de bal bij het doel van Dalfsen te brengen en rond de solo af maakt de 3-0. Nadat twee kansen voor Dalfsen door TVC ’28 keeper Hesselink en Joren Bosch worden voorkomen kopt Thijs Koopman door een een vrije trap van Niek Staarink de 4-0 binnen. Vlak voor tijd kopt Kelvin Stopel de 5-0 binnen. Door deze winst op SV Dalfsen pakt TVC ’28 de koppositie in de 1e klasse E.

Bron: Twente FM