TVC ’28 pakt belangrijke punten tegen V.V. Buitenpost

TVC ‘28 heeft zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen V.V. Buitenpost knap gewonnen. Na 90 minuten stond er op Sportpark ‘De Grote Moat’ een 2-1  eindstand op het scorebord.

Al na 7 minuten opende Mart Groothuis de score voor TVC. Een strak ingesneden voorzet van Niek Staarink werd door Groothuis tegen prima tegen de touwen gekopt: 1-0

In de 15e minuut maakte Buitenpost de gelijkmaker. Keeper Goos werd verrast in een luchtduel en de spits van Buitenpost kopte de 1-1 binnen. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. De tweede helft was een kopie van de eerste. De ploegen hielden elkaar in evenwicht en er ontstonden weinig kansen voor beide doelen. In de 75e minuut kreeg TVC een enorme kans door goed toedoen van Daan Geerts. Zijn schot werd echter katachtig gepareerd door doelman van der Meulen van Buitenpost. Deze doelman bleek even later een grote sta in de weg op een hard schot van Schepers. In de blessuretijd schiet Schepers op prima aangeven van Thijs Koopman de 2-1 binnen en wint daarmee de laatste thuiswedstrijd van 2023! Een belangrijke overwinning voor Tubbergenaren, aangezien hierdoor met een prachtige 8e plek met 20 punten de winterstop wordt ingeluid.

 

𝐓𝐕𝐂 ‘𝟐𝟖 – 𝐕.𝐕. 𝐁𝐮𝐢𝐭𝐞𝐧𝐩𝐨𝐬𝐭: 2-1 (1-1)

–  7’ 1-0 Mart Groothuis

–  15’ 1-1

–  90’ 2-1 Okke Schepers

𝗢𝗽𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗧𝗩𝗖 ‘𝟮𝟴: Goos, Frons, Leenders, Schlepper, Bosch, Huiskes, (67’ Booyink), Hofste, (85’ Huizinga), Staarink, Groothuis, (86’ Koopman), Holsink (67’ Geerts), Schepers.

TVC ‘28 hervat de competitie – ijs en weder dienende – op 𝐳𝐨𝐧𝐝𝐚𝐠 𝟐𝟏 𝐣𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟒 met een thuiswedstrijd tegen Longa ’30. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt op Sportpark De Grote Moat.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws