Het tweede elftal heeft de rug gerecht na de nederlaag tegen STEVO 2 vorige week.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]
TVC ’28 2 zet vanaf het begin goed druk op de tegenstander wat in de 1e minuut resulteert in een kans voor Stef. De keeper van RKHVV 2 weet echter zijn inzet te stoppen.  RKHVV is wakker geschud en weet aardig partij te bieden. Even later schiet RKHVV  op de paal en mist het een behoorlijke kans  die over het doel verdwijnt. In de 11 minuut zet Niek de bal strak voor en na een overstapje van Jop staat Roy klaar om de 1-0 achter de keeper van RKHVV te schuiven.
In de 21e minuut is slecht uitverdedigen wederom de reden dat RKHVV op 1-1 komt. De speler van RKHVV schiet vanaf de 16 knap binnen. TVC ’28 2 is niet de onder de indruk. Na de aftrap schiet Jochem eerst op de lat om kort daarop hard de 2-1 binnen te schieten. 5 minuten later ligt de bal alweer achter de keeper van RKHVV.
Een verkeerde terugspeelbal wordt door Roy onderschept en omspeeld de keeper en schiet de 3-1 binnen.
In de 38e minuut is het weer Roy die een goede voorzet van Stef binnen schiet. 4-1 en een loepzuivere hattrick van Roy.
Aan het begin van de 2e helft probeert RKHVV druk te zetten, echter is het TVC ’28 2 dat in de 57e minuut scoort. Niek Staarink schiet de 5-1 binnen na goed voorbereidend werk van Stef.
Naarmate de 2e helft vordert gaat de scherpte er een beetje af en RKHVV schiet in de 69e minuut de 5-2 binnen.
In de 74e legt de scheidsrechter de bal op de stip na een kleine overtreding op Niek.
Roy benut de penalty, 6-2.