Traditioneler wijs staat voor de eerste elftallen van de gemeente Tubbergen het jaarlijkse Midwinterfutsaltoernooi op het programma. Dit keer stond het toernooi in het teken van een nieuw decor, de nieuwe sporthal De Vlaskoel was vandaag de plek waar het toernooi werd gespeeld.  TVC 1 was ingedeeld in een groep met onder meer vv Manderveen 1, VC Fleringen 1, VV Langeveen 1 en SV Vasse 1. Het eerste duel tegen Manderveen 1 werd eenvoudig gewonnen. Uiteindelijk stokte de doelpuntenproductie op 6-0. In het tweede duel tegen Fleringen 1 werd een 0-1 achterstand relatief makkelijk nog omgezet in een 4-1 overwinning. Het derde duel tegen VV Langeveen 1 werd slechts met 0-2 gewonnen, echter was dit genoeg voor een plek bij de kruisfinales. Het laatste groepsduel tegen SV Vasse 1 werd desondanks wel met een nederlaag afgesloten (1-2).

In de eerste halve finale speelde TVC 1 tegen STEVO 1, een voorproefje op de derby van 20 januari. In een gelijk opgaand duel won TVC 1 uiteindelijk na strafschoppen waardoor het zich kon opmaken voor de finale. Deze finale werd gespeeld tegen MVV 1, dat de kruisfinale met 2-1 van SV Vasse 1 won. In de finale liet TVC 1 haar beste spel zien en blonk uit met enkele fraaie treffers. Het team won uiteindelijk de finale met 6-2 van MVV 1 waardoor het de titel opnieuw kon prolongeren.

Bijgaand ziet u de winnende elftalfoto met spelers Bram Kamphuis, Okke Schepers, Sjoerd Oosterik, Mauro Plegt, Joren Bosch, Daan Geerts, Niek Staarink en Tom Koelman. Het team stond onder leiding van gelegenheidscoaches Kelvin Stopel, Stefan Huiskes en Jeroen Droste.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws