TVC 1 mag zich de winnaar noemen inzake de 2e editie van het ‘Noabertoernooi’ bij MVV ’29 in Harbrinkhoek. Bij de eerste editie waren er enkel nog deelnemers uit de gemeente Tubbergen en gemeente Dinkelland. In aanloop van de 2e editie wilde De Zweef 1 uit Nijverdal ook graag deelnemen en zo geschiedde. Kortom een leuk deelnemersveld met STEVO 1, De Zweef 1, TVC 1 en gastheer MVV 1.

Donderdagavond moest TVC 1 aantreden tegen MVV 1 en STEVO 1. De eerste wedstrijd werd met 2-0 gewonnen van MVV 1 na doelpunten van Daan Geerts en Stefan Huiskes. Een vrije trap van Okke Schepers bezorgde de mannen van de nieuwe trainer Marcel Waaijer de overwinning op STEVO 1, 1-0. Door deze resultaten was TVC 1 al zeker van de finale.

Op zondagmorgen werd er met 2-1 verloren van De Zweef 1. De treffer aan Tubbergse kant kwam wederom van Okke Schepers. Om 13.00u was de finale van het ‘Noabertoernooi’ tussen TVC 1 en De Zweef 1. Stef Roelofs mocht zich matchwinner noemen na het enige doelpunt in de finale. Een mooie opsteker richting de komende bekerwedstrijden. Zondag 2 september staat de eerste bekerwedstrijd op het programma. Om 14.00u in Denekamp is de aftrap hiervan tussen SDC 1 en TVC 1.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws