In een wedstrijd waarin TVC 1 scherp begon kwam het na 10 minuten op voorsprong. Een miscommunicatie bij WSV 1 werd afgestraft door Sjoerd Oosterik. Hierna verloor TVC 1 de grip op de wedstrijd. In een tijdsbestek van 5 minuten kwam WSV 1 langszij en erover. En hierdoor werd er gerust van een 2-1 stand.

In de rust kwamen Okke schepers en Tim Waayer in het veld voor Bas Blokhuis en Joren Bosch. Dit resulteerde in een snelle gelijkmaker. Okke Schepers wist van 25 meter fantastisch raak te schieten, 2-2. Hierna golfde het spel op neer en was het van beide kanten erg chaotisch. Waar het duel leek te eindigen in een remise was het WSV 1 dat 10 minuten voor tijd op voorsprong kwam. TVC 1 ging hierna vol op de aanval en kreeg in de counter de 4-2 zelfs nog tegen. Jeffrey Huizinga wist in blessuretijd de aansluitingstreffer nog te maken, maar deze kwam helaas te laat. Eindstand dus 4-3 in het voordeel van WSV 1.

Volgende week staat de 2e ronde van de beker op het programma. Zaterdagavond om 18.00u gaat de bal in Tubbergen rollen tegen Borne 1.

TVC 2 doet zichzelf tekort tegen DIO 2

Voetballend was TVC 2 de betere ploeg. Ondanks het vele balbezit en enkele mogelijkheden, lukte het niet om te scoren. De ploeg uit Druten was uiterst effectief in de omschakeling. Dit resulteerde in een 3-0 ruststand. In het tweede bedrijf hanteerde TVC 2 een hoger baltempo en creëerde het voldoende kansen. Niek Droste zorgde met een penalty voor 3-1, maar vanuit een vrije trap maakte de thuisploeg al snel 4-1. Uit wederom een penalty zorgde Thom Gast voor 4-2. Toen Erik Olde Hampsink de 4-3 maakte wilde TVC 2 de jacht op de gelijkmaker openen, maar vanaf de aftrap maakte DIO’30 de 5-3. Dit was tevens de eindstand. Aanstaande zaterdag speelt TVC 2 om 18.00 uur een thuiswedstrijd voor de beker. Bon Boys 2 uit Haaksbergen is de tegenstander.

TVC 3 herpakt zich tegen Tubantia 3

Binnen 5 minuten stond TVC 3 op een comfortabele 2-0 voorsprong door doelpunten van Stef Oosterik en Wiebe Penterman. Binnen het half uur werd de score verdubbeld door Roy Veldhuis en dit bleek tevens de ruststand. Na rust liep TVC 3 via doelpunten van Wiebe Penterman, Wietze Potijk en Tom Andringa uit naar een 7-0 eindstand. Volgende week gaat TVC 3 op bezoek bij RSC Rossum.