Op woensdagavond 19 juni is er onder heerlijke weersomstandigheden een oefenduel gespeeld tussen TVC JO13-1 en Team Gemeente Tubbergen U13. Dit oefenduel staat in het teken van de 14e editie van het International U12 Tournament dat op zaterdag 29 juni plaats gaat vinden bij TVC ’28 in Tubbergen. Voorafgaand aan het duel zijn er teamfoto’s gemaakt. Het werd een sportief duel dat onder leiding stond van de uitstekend fluitende Bent Kuipers.

Voor de neutrale toeschouwer een aantrekkelijk duel, kijkend naar de vele grote kansen die gecreëerd werden. Uiteindelijk wist Team Gemeente Tubbergen U13 beduidend meer opgelegde kansen te creëren dan TVC JO13-1 en bleek ook een stuk effectiever te zijn in de afronding. TVC JO13-1, dat verspreid over de wedstrijd wel meerdere opgelegde kansen wist te creëren, liet het achterwege deze te verzilveren. Uiteindelijk won Team Gemeente Tubbergen U13 het duel dik verdiend, het werd 0-6. Gezien de kansenverhouding was bv. 3-8 ook geen rare uitslag geweest.

Kijkend naar Team Gemeente Tubbergen U13 was het wat onwennig. Niet meer dan logisch wanneer ze voor het eerst samen spelen. Sterke en mindere periodes werden gedurende de wedstrijd met elkaar afgewisseld. Al met al een eerste duel waar Team Gemeente Tubbergen U13 tevreden op terug kan kijken. Ondanks de 0-6 overwinning zijn er nog genoeg verbeterpunten te noteren. Dit kan mooi met de oefenwedstrijd op woensdag 26 juni. Dan wordt er bij TVC ’28 afgetrapt om 19.00u tegen NEO JO13-1 uit Borne. Een mooie kans om als selectie weer wat stappen voorwaarts te zetten en nog beter op elkaar ingespeeld te raken voor het International U12 Tournament dat daarna op de rol staat!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws