Gisteravond stond voor Team Gemeente Tubbergen de laatste wedstrijd op het programma in de voorbereiding op het International U12 Tournament dat komende zondag gespeeld wordt. Vanaf het begin was het duidelijk. Waar Team Gemeente Tubbergen vorige week nog een tegenstander trof die in aanvallend opzicht constant de lange bal hanteerde en in verdedigend opzicht volledig inzakte, was dat nu totaal niet het geval. NEO speelde met de intentie zoals velen dat graag zien. Aan de bal veel de voetballende oplossing van achteruit en zonder bal lekker vooruit verdedigen. Dit speelde Team Gemeente Tubbergen erg in de kaart. Die zaten er bovenop en domineerden de gehele wedstijd.

Tijdens het begin van de 1ste helft was de afstemming in de wijze van druk zetten bij Team Gemeente Tubbergen nog niet zo goed. Doordat het wel met volle overtuiging overal op door dekte en er kort opzat veroverden ze veel ballen. De spelers uit de gemeente Tubbergen kwamen dan ook tot diverse mogelijkheden/kansen. Desondanks duurde het 15 min. voordat de dik verdiende 1-0 viel. Kort daarna was er een drinkpauze. Een perfect moment voor Team Gemeente Tubbergen om vooral de wijze van druk zetten aan te halen. Net als voor NEO om aan te geven hoe ermee om te gaan. Na die korte onderbreking pakte Team Gemeente Tubbergen het goed op. Het drukzetten, zoals besproken, werd meteen goed uitgevoerd. Daaruit kwam de 2-0, kort daarna vielen ook de 3-0 en 4-0. Gezien het spelbeeld was het dubbele wellicht wel verdiend geweest maar met 4-0 rusten is niet verkeerd.

In de rust konden beide teams nog even teruggekomen op de uitvoering in aanvallend en verdedigend opzicht. Bij Team Gemeente Tubbergen was dit overigens al stukken beter dan vorige week. Alle 5 de wissels werden bij hen doorgevoerd en de 2de helft kon beginnen. Tijdens de 2de helft pakte Team Gemeente Tubbergen het meteen weer goed op. Net als in de 1ste helft verzuimde ze de 1ste kansen af te maken. Voor de drinkpauze maakten ze er nog wel 5-0 van. In de drinkpauze werd er bij hen vooral aangegeven zo door te gaan en werden er ook 3 wissels doorgevoerd.

Het slot was volledig voor Team Gemeente Tubbergen. Hun voetbal verliep nog beter, mede doordat hun tegenstander er volledig doorheen zat. Ze liepen uit naar 6-0 en 7-0. Ondanks dat de uitslag nog veel hoger uit had kunnen/moeten vallen was het voor Team Gemeente Tubbergen een goede generale richting komende zondag! Mooi om te zien dat de stijgende lijn er bij hun echt inzit. Team Gemeente Tubbergen lijkt er klaar voor te zijn om er met elkaar een geweldige zondag van maken (los van de uitslagen/resultaten)!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws