Ook TVC ’28 2 wint van Heino en heeft goede generale voor de derby

Zondag 2 februari stond de wedstrijd thuis tegen Heino 2 op het programma.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]
Er waren nog maar 2 minuten gevoetbald of de bal lag al op de stip. Roy Alink benutte de penalty. Na dit doelpunt hadden de gasten uit Heino even het betere van het spel maar gelukkig bleef de voorsprong gehandhaafd . Na een kwartier nam TVC ’28 2 de regie weer over.
TVC ’28 2 ging voor de 2-0 maar sprong slordig om met de kansen die het creëerde.
Ruststand 1-0. De 2e helft was goed en wel bezig of Niek Staarink rond een prachtige aanval goed af, 2-0.
Kevin Stroot werd in de 50e minuut onreglementair afgestopt wat resulteerde in een directe rode kaart voor de verdediger van Heino.  In de 60e minuut kreeg Kevin Stroot de bal een beetje gelukkig mee en rondde de mogelijkheid om te scoren koelbloedig af, 3-0.  Heino zette nog even aan wat in de 65e minuut resulteerde in de 3-1. Na deze kleine tegenvaller werden de mouwen door de mannen van TVC ’28 2 nogmaals opgestroopt. Niek Staarink schoot van buiten de 16 mooi binnen. Het verzet was gebroken en in de 80e minuut zette Kevin Stroot de eindstand op het scorebord: 5-1. Volgende week staat de mooiste derby weer op de agenda.
TVC 28 2   – STEVO 2 aanvang 11:15 uur.