Op zondag stond de derby tegen STEVO op het programma.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Een persoonlijke fout zorgde voor de eerste kans van de gasten uit Geesteren. Echter naderhand was het TVC 2 dat het spel maakte en bepaalde. In de 11e minuut schoot Jochem Jansen na een goede aanval de 1-0 binnen in de korte hoek. In de 22e minuut is het wederom Jochem Jansen; hij speelt keeper uit en scoort de 2-0 uur. In de 26e minuut is het alweer Jochem Jansen. Hij schiet de bal vanaf de rand van het strafschopgebied hard in de kruising: 3-0!
Na een goede aanval is het het in de 40e minuut Jop van de Berg die de bal binnenkant paal in het doel ziet verdwijnen. 4-0 voor de mannen van Stephan Olthof. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust was het wederom TVC 2 dat de dienst uitmaakte. STEVO was niet bij machte het TVC moeilijk te maken. In de 60e minuut mist Sjoerd Oosterik een penalty die was toegekend na een overtreding op Jochem Jansen, maar in de 62e minuut levert een mooie aanval alsnog de 5-0 op via Kevin Stroot. In de 72e minuut maakt STEVO de 5-1. Dit was tevens de eindstand. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen het altijd lastige FC Winterswijk op het programma. Aanvang 10:30 uur[/mpc_textblock]