TVC '28 speelde vandaag een uitwedstrijd tegen Bemmel. TVC reisde als nummer 2 gehavend af naar Bemmel, de nummer 6. Door omstandigheden ontbraken Daan Geerts, Jorn Bosch en Maarten Booijink. Op sportpark Ressen werd om 14.00 uur afgetrapt.

TVC ’28 had in het begin de controle over de wedstrijd maar door onoplettendheid in de achterhoede kwam Bemmel in de 8ste minuut op 1-0. TVC kreeg in de 1ste 20 minuten een drietal mogelijkheden maar kwam niet tot scoren, middels Stef Roelofs (2x) en Niek Staarink die een teenlengte tekort kwam. In de 38ste minuut moest Stef Roelofs geblesseerd het veld verlaten en werd hij vervangen Okke Schepers. In de 2e gedeelte van de eerste helft was het Bemmel dat het betere van het spel had.

TVC komt goed in de tweede helft uit de startblokken en krijgt een mooie kans door Mart Groothuis en de bal beland op de paal. Door onoplettendheid in de 52 en 54 ste minuut komt Bemmel op 2-0 en 3-0. Enige minuten later volgde de 4-0 waardoor de wedstrijd beslist was. Halverwege 2e helft kwamen Marijn frons en Marnix Bodde nog in het veld voor Thijs Koopman en Niek Staarink. In de ste minuut valt de 5-0. In de 72ste minuut door een hoekschop de 6-0.

Al met al een wedstrijd om snel te vergeten. Het is tijd om de rug te rechten, met donderdag de inhaalwedstrijd tegen Columbia op het programma. Aftrap op 20.00.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws