Kampioenenbal in slotweekend winterstop bij TVC ’28

TVC MO13-1 blijft maar winnen en wordt wederom kampioen!

Een waar kampioenenbal in Tubbergen in het slotweekend voor de winterstop. Maar liefst 5 jeugdteams konden bij een goed resultaat de kampioensvlag hijsen. We trappen af met de dames van TVC MO13-1. De dames wonnen op overtuigende wijze de uitwedstrijd tegen directe concurrent SVO Twickel met 2-8 en kroonden zich voor de tweede keer dit seizoen tot kampioen. De trainers Tom Reekers, Koen Nijhuis en Danny Nijhuis hebben er een hecht team van gemaakt. Zo zie je maar weer dat de dames lieten zien wat mogelijk is wanneer een team samenwerkt naar een gemeetschappelijk doel. Na afloop was er natuurlijk heerlijke patat en een mooie medaille in het clubgebouw van TVC ’28.

TVC JO17-1 knokt zich langs FC Aramea en kroont zicht tot kampioen!

TVC JO17-1 heeft met de zege van 5-2 tegen FC Aramea het kampioenschap binnen gesleept. Nadat de wedstrijd tegen directe concurrent De Tubanters werd afgelast moest er gewonnen worden van de club uit Enschede. Na 90 minuten stond er op Sportpark De Grote Moat een verdiende 5-2 eindstand op het scorebord. De Ploeg van Trainers Pim Olde Hampsink en Timo Weghorst promoveerden daarmee naar de 1e klasse. Na de winterstop mogen de mannen het ‘een trapje’ hoger proberen. De ploeg uit Tubbergen speelde 1 keer gelijk en won de overige wedstrijden.

TVC JO13-2 hartkt door ruimte overwinning het kampioenschap binnen!

Een waar kampioenbal in Tubbergen zo bleek in het slotweekend voor de winterstop. Ook de boys van TVC JO13-2 lieten er geen gras over groeien en wonnen de uitwedstrijd bij NEO op overtuigende wijze met 0-7. Door deze overwinning kroonden ze zich tot een ware kampioen. In 7 wedstrijden werd slechts 1 keer verloren, de overige wedstrijden werden allemaal in winst omgezet. De staf met de leiders Coen Hemmer, Erik Puper, Tim Velthof, Michel Hoek, Rick Vrielink en de trainers Vince en Milan Wentrup hebben er een hecht team van gemaakt. Dan komen de resultaten vanzelf. Na afloop was er natuurlijk patat en drinken op het verdiende kampioenschap.

TVC JO15-2JM verslaat directe concurrent en hijst kampioensvlag!

In een rechtstreeks duel met directe concurrent DOS’37 JO15-2 mochten beide clubs onderling uitmaken waar het kampioenschap gevierd kon worden. TVC JO15-2JM boekte in Vriezenveen een ruimte 2-6 overwinning en werd hiermee ongeslagen kampioen. Alle 7 wedstrijden werden gewonnen waardoor de ploeg van trainers Sander Leferink, Herbert Hams, Coen Hemmer en Mart Oelering haar kunsten na de winterstop op een niveautje hoger mogen etaleren.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws